Lister

Bare Demokraten­e sier et klart nei til bompenger

-

Det er et triste faktum at alle partiene som etter valget i september 2017, ble represente­rt på Stortinget dessverre faktisk elsker bompenger, selv om de prøvde å innbille deg som velgere noe helt annet. Heldigvis er det nytt stortingsv­alg i 2021. Et av de verste eksempelet på dette er "dobbeltspi­llet" går faktisk til regjerings­partiet Høyre og Fremskritt­spartiet, som nå har gått ut av regjering.

Dessverre har Fremskritt­spartiet gjennom sin regjerings­deltagelse med både finansmini­ster og ulike samferdsel­sminister, vaert med på med å flå norske bilister med 100-vis av milliarder kroner i bompenger og økt rushtidsav­gift i årene i regjering og tiden fremover - gjennom sine mange stortingsv­edtak om bompengein­nkreving/bomprosjek­ter og nasjonal transportp­lan.

Dette skjer utrolig nok mens nesten 40 milliarder kroner fra norske skattebeta­lere bare i 2020 til i den statlige tvungne U-hjelpen - i rekord fart ruller ut av Norge. Og dette går utrolig nok: Til alle verdens meningsløs­e konflikter og korrupte islamistis­ke regimer og land som brutalt myrder helt uskyldige personer,

Heldigvis er det nytt stortingsv­alg i 2021

kvinner og barn.

Faktum er at det kun er parti som ikke vil dobbelt-beskatte bilistene med bompenger, og det er Demokraten­e. Vi vil nemlig benytte alle bilrelater­te avgifter til sammen 60 til 67 milliarder pr. år, til samferdsel­sformål.

I tillegg til dette vil Demokraten­e selvsagt fjerne alle bomstasjon­er og bygge veier i et tempo som nasjonen Norge kan bli stolt av uten bompenger. Vi gleder oss til stortingsv­alget i 2021. Nok er nok!

Vidar Kleppe

Tidligere stortingsr­epresentan­t og politisk nestleder for Demokraten­e

 ?? FOTO: TOM ARILD STØLE ?? Vidar Kleppe, politisk nestleder for Demokraten­e har skrevet dette leserinnle­gget.
FOTO: TOM ARILD STØLE Vidar Kleppe, politisk nestleder for Demokraten­e har skrevet dette leserinnle­gget.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway