Lister

For 50 år siden

-

MALERIER AV Reidar Rudjord skulle pryde Averkets messer, kantiner og spisesaler, samt de forskjelli­ge gjestehuse­ne. Representa­nter for ledelsen hadde vaert i Farsund og blant annet besøkt Rudjords atelier. Det resulterte i innkjøp av en serie større malerier og en del grafiske blad.

BRØDRENE TOLLISEN hadde åpnet bakeri og konditori i de tidligere lokalene til T. Tønnessens kolonialfo­rretning i Vanse. Lokalene hadde gjennomgåt­t store endringer. Hele gulvflaten var på 80 kvadratmet­er. I underetasj­en var det innredet til bakeri. Svein Tollisen drev også kolonial og bakeri på Helvik, men bakingen var flyttet til Vanse.

TORE KRISTENSEN ble valgt til ny formann i Lista Bygdeungdo­mslag etter Kåre Refsnes. Arnstein Solberg og Hildbjørg Kristensen ble valgt til nye styremenn, med Dagny Grødem,

Nils Andersen og Hilde Stave som varamenn. Etter årsmøtet ble det servert kaffe og kaker, og det var utlodning og så dans til slutt.

FIL VAR PÅ jakt etter ny trener foran 1971-sesongen. Dette gjorde formann Harald Langemyr klart i et intervju med lokalavise­n. Han hadde tro på at FIL snart kunne bli et 4. divisjonsl­ag, men betingelse­n for opprykk var regelmessi­g trening og regelmessi­g fremmøte. FIL hadde vaert i kontakt med aktuelle kandidater, men ingenting var avgjort.

«SALONG-UKE» annonserte H. Spjelkavik­nes Møbelfabri­kk på Rom i Lyngdal. Her kunne folk velge mellom 70 forskjelli­ge salonger til priser mellom 1.500 og 10.500 kroner. Både salonger og hjørnegrup­per kunne fås til sterkt nedsatte priser. Det var to års garanti på alle møbler og fraktfri levering.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway