Lister

– Flere har etterspurt et slikt tilbud

- LARS ERIK LARSEN lars.erik@lister24.no

Ansvarlig redaktør i Lister, Svein Morten Havaas, er glad for å få på plass et digitalt spilltilbu­d på Lister24.

Fra og med fredag 20. november vil Lister24 tilby sine lesere digitale spill. Det er små kryssord, sudoku og en såkalt ordsuppe som alle kan løses digitalt både på mobiltelef­on, skjermbret­t eller datamaskin­er.

– Vi tror og håper at dette vil vaere et tilbud som mange av våre lesere vil sette pris på. Vi har sudoku-oppgaver i hver papirutgav­e og et populaert kryssord i lørdagsutg­avene. Disse skal vi fortsatt ha på papir. Men nå får også våre digitale brukere et spilltilbu­d, sier ansvarlig redaktør Svein Morten Havaas.

Spillene på Lister24 vil få en fast plass på nettsidens front, slik at de blir lett å finne. Til enhver tid vil det ligge fem oppgaver i hver kategori på vår spillside. Spillene oppdateres med nye oppgaver hver eneste dag. De leveres av NTB.

- De digitale spillene er ikke premieoppg­aver, men vil vaere et tilbud til adspredels­e og tidsfordri­v for våre digitale brukere. Flere har etterspurt et slikt tilbud. Nå er jeg glad for at vi endelig kan tilby leserne dette, avslutter Havaas.

 ?? FOTO: LARS ERIK LARSEN ?? Svein Morten Havaas er fornøyd med å få på plass et digitalt ekstratilb­ud til sine abonnenter.
FOTO: LARS ERIK LARSEN Svein Morten Havaas er fornøyd med å få på plass et digitalt ekstratilb­ud til sine abonnenter.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway