Lister

Positive til parkerings­vakt-ordningen

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

Farsund-ordfører Arnt Abrahamsen har bedt administra­sjonen om å evaluere ordningen med kommunal parkerings­vakt. Nå har de første innspillen­e kommet.

Det er Farsund ungdomsråd, Farsund eldreråd, Råd for personer med funksjonsn­edsettelse og Farsund og Lista Handelssta­nd

som er blitt bedt om å gi et uttalelse om ordningen fungerer etter intensjone­n og ellers deres innspill til evaluering­en.

Foreløpig har kommunen fått inn to innspill. Den ene er fra råd for personer med funksjonsn­edsettelse, som i sin uttalelse presisere at det er viktig at kommunen har parkerings­vakt som sikrer tilgjengel­ighet og at parkerings­plasser merket for personer med funksjonsn­edsettelse er forbeholdt dette.

Også eldrerådet mener det er viktig at det finnes en parkerings­vaktordnin­g.

– Eldrerådet ser det som viktig for handlende, spesielt for eldre og personer med nedsatt bevegeligh­et, at det finnes tilgjengel­ige parkerings­plasser i sentrum, at ikke alle disse opptas av langtidspa­rkerende, skriver de i sin uttalelse.

 ?? FOTO: OLAV HOEL ?? Både eldrerådet og Råd for personer med funksjonsn­edsettelse i Farsund synes det er greit at det er noen som kontroller­er at noen ikke står lengre på en parkerings­plass enn man har lov til.
FOTO: OLAV HOEL Både eldrerådet og Råd for personer med funksjonsn­edsettelse i Farsund synes det er greit at det er noen som kontroller­er at noen ikke står lengre på en parkerings­plass enn man har lov til.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway