Lister

Utsetter handlegate på nett

- CECILIE NILSEN cecilie.nilsen@lister24.no

Lanseringe­n av SHOPIN, Farsunds digitale handlegate, blir utsatt til 1. desember.

– Vi velger å skyve lanseringe­n av SHOPIN Farsund til 1. desember, skriver kommunikas­jonsrådgiv­er Sveinung W. Jensen i en pressemeld­ing. Han driver SHOPIN sammen med digital rådgiver Martin Morfjord og webdesigne­r Roger

Henriksen. Utsettelse­n er gjort på grunnlag av at flere av de lokale bedriftene har meldt tilbake at tidsfriste­n som er gitt for å legge inn produkter i nettbutikk­en er noe kort.

Selskapet SHOPIN står bak den nye løsningen; en digital handlegate for å hjelpe lokale butikker med markedsfør­ing og salg av produkter og tjenester på nett. Farsund kommune har bevilget naermere en million kroner for å få butikkene i gang med denne digitale plattforme­n.

– Bakgrunnen for den planlagte hastelanse­ringen mandag 23. november, var anmodninge­r fra flere butikker som trengte en digital salgsplatt­form til Black Friday. Men vi innser at vi vil slite med å få med alle på så kort tid. Og hensynet til kollektive­t vil alltid veie tyngst, sier Jensen.

– Skal åpningen av Farsunds nye digitale handlegate bli en suksess, må vi vite med sikkerhet at alle rekker å få inn sine varer i nettbutikk­en.

Med en uke ekstra til lanseringe­n tar gründerne sikte på at den nye handlegate­n på nett allerede fra dag én skal tilby kundene en løsning som gir en god handleoppl­evelse.

 ??  ?? SHOPIN har utviklet et konsept som samler alle lokale butikker i en digital handlegate. F.v. Sveinung W. Jensen, Martin Morfjord og Roger Henriksen.
SHOPIN har utviklet et konsept som samler alle lokale butikker i en digital handlegate. F.v. Sveinung W. Jensen, Martin Morfjord og Roger Henriksen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway