Lister

Flere trenere ser lyst på 2021-sesongen

2020-sesongen er for lengst avlyst for de lokale seniorlage­ne i fotball, som allerede har vendt blikket mot 2021.

-

Ett av dem er FLIK, som høsten 2019 rykket ned til 5. divisjon, som nå har fått tilbake Josva Andersen og Magnus Holmen, og som begge vil vaere tilgjengel­ige for klubben når sesongen forhåpentl­igvis starter opp igjen en gang i 2021.

– Disse to er årets julegave for oss i trenerteam­et, men for resten av spillerne er det meget sterke konkurrent­er for en plass på laget. Med unge spillere som banker på døra på A-laget og erfarne spillere som Sindre Flåto, Christian Tveit, Kim Andre Lauritsen og Karl Rødseth, så har vi et meget sterk mannskap for 2021-sesongen, sier trener Ivan Jovic til Lister.

Han fortsetter som trener sammen med Kim Andre Jørpeland. Samtidig jobber de ifølge Jovic med å styrke trenerteam­et ytterliger­e.

2020

Etter et meget spesielt år i år hvor de ikke har fått trent eller spilt som normalt siden nedstengin­gen i mars, har de måttet gjøre det beste ut av det

– Vi kunne ikke gjøre så mye med 2020-sesongen, så vi har hatt fokus på å ha det gøy på treningene og oppmuntre spillerne til å holde ut. Jeg synes at

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway