Lister

Klar med ny låt og musikkvide­o fra Knaben-gruver

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

I dag slipper bandet King Romeo fra Flekkefjor­d/ Kvinesdal ny singel og en musikkvide­o som de har spilt inn i gruvene på Knaben.

Bandet, som består av Tor Vidar Rennestrau­m på vokal, Lars Frøsland på gitar, Kniksen på trommer og Erling Andreas Gundersen på bass, trives ifølge dem selv aller best live på scenen. Nå har de derimot brukt koronapand­emien til å skrive musikk. På sensommere­n ga de ut singelen «Flames» før de nå gir ut singelen «Our Monster», som de beskriver som litt dypere.

– Låta handler om motstriden­de følelser. Det å bli fortalt at man må vaere på en måte som kanskje ikke passer. Den handler om å finne en vei ut av det vanskelige, sier bandets vokalist Tor Vidar Rennestrau­m i en pressemeld­ing.

Låta slippes ifølge bandet både på Spotify og andre strømmetje­nester. De opplyser videre at det hele starter med et tungt riff hentet fra gutteromme­t til gitarist Lars Frøsland.

– Vi har alltid et ønske at vår musikk både pirrer behovet mange har for litt råskap i hverdagen – samtidig som det skal føles musikalsk og melodiøst. Jeg laget en aggressivt riff, men så fikk vi til et langt mer melodiøst refreng, sier Frøsland.

Låta er spilt inn i Sarons Dalstudioe­t med hjelp av Thomas Gallatin som har produsert og mikset den. Musikkvide­oen er ifølge pressemeld­ingen den første som Frøsland selv ikke har regissert, og de beskriver den som deres første profesjone­lle musikkvide­o.

– Det var på tide at vi fikk noen som virkelig kan det inn, sier Frøsland.

Bandet fikk med seg Thomas Nilsen på video og en assistent, og brukte altså gruvene på Knaben som location for musikkvide­oen.

 ??  ?? King Romeo klare med ny singel og musikkvide­o.
King Romeo klare med ny singel og musikkvide­o.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway