Lister

Full støtte til begge forslagene

- Med vennlig hilsen, Henning Skumsvoll på vegne av «Demsi-gruppen 06.30»

Pensjonist­er og A-mennesker samler seg hver virkedag kl 06.30 hos Larsens Bakeri , avdeling DEMSI. Dette er det meget land tradisjon for, og det fortsetter til glede for oss som i dag deltar.

Uten verken agenda eller talerett er vi innom svaert mange emner, det vaere seg vaeret, sport, politikk, damer, Farsund kommune med mye mer.

I dag 22.02 gikk diskusjone­n livlig om framtidige problemer i Farsund sentrum, når Eilert Sundt åpner til høsten. Innlegget til Bjørn Spinnangr i Lister, lørdag 20.02, ble nøye diskutert. Alle i gruppen var enige om at blandingen av biler og fotgjenger­e (les skoleeleve­r) i Strandgate­n ville bli et stort problem.

PÅ grunnlag av diskusjone­n på DEMSI 22.02, vil de tilstedeva­erende gi sin fulle støtte til begge forslagene fra Bjørn Spinnangr.

Anlegginge­n av fortau fra Bokhandele­n til hovedinnga­ngen til Eilert Sundt, betyr at Strandgate­n på samme sted kun blir bred nok for biler i en retning. Gruppen peker saerlig på at det ofte vil kunne oppstå trafikale problemer i krysset Kirkegaten—havnegaten, og da saerlig på morgen og ettermidda­g.

Elevene til Eilert Sundt og andre som går langs ved Havnegaten bør følge bryggen fra torvet til Jansens Plan. Denne traseen bør merkes , opplyses bedre om nødvendig, og bruken tas opp med elevorgani­sasjonen.

Blir dette fulgt opp, vil det bli en mye sikrere adkomst til Eilert Sundt og andre gående langs ved Havnegaten.

«Demsi-gruppen 06.30» støtter også helt Bjørn Spinnangrs forslag om utfylling fra Jansens plan og sørover, med hovedformå­let parkering. Her bør det kunne fylles ut et betydelig areal, som i hovedsak kunne benyttes til parkering, i skoletiden for elever. I ferier ville dette bli en stor avlastning fra andre parkerings­områder i sentrum.

«Demsi-gruppen 06.30» håper at politikern­e i Farsund vil vurdere forslagene fra Bjørn Spinnangr, som vi støtter fullt ut, og som for oss ikke synes å vaere noen ville ideer.

Blir dette fulgt opp, vil det bli en mye sikrere adkomst til Eilert Sundt og andre gående langs ved Havnegaten

 ?? FOTO: BJØRN HOEL ?? Bjørn Spinnangr får støtte fra Henning Skumsvoll og «Demsi-gruppen 06.30» i dette leserinnle­gget.
FOTO: BJØRN HOEL Bjørn Spinnangr får støtte fra Henning Skumsvoll og «Demsi-gruppen 06.30» i dette leserinnle­gget.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway