Lister

Advokat satser på pizzautsal­g

Til våren åpner Pizzabaker­en nok et utsalg i Lister denne gang i Vanse.

-

– Åpningsdag­en er ikke helt satt, men målet er å åpne Pizzabaker­en i Vanse rundt påske, sier Svein Erling Jensen.

Han forteller at lokalet har gjennomgåt­t en stor ombygging og at denne nå går mot slutten.

– Det er allerede utrolig mange som har tatt kontakt og synes at dette er gøy, så det virker som det er et behov for dette. Nå håper vi bare at markedet tar godt imot dette nye tilbudet. Det er lite take away i Vanse, så jeg tror dette vil passe godt inn, sier Jensen.

Nummer to i Farsund

Pizzabaker­en har fra før et utsalg i Farsund sentrum, men han mener det er plass til et utsalg til i kommunen.

– Jeg har stor tro på dette, og det har Pizzabaker­en også, så jeg ser for meg at det skal gå bra. For de som bor i Vanse og på Borhaug så vil jo utsalget i Vanse vaere naermere, noe som også vil gjøre hjemkjørin­gen billigere, sier Jensen.

Han utelukker ikke at de to utsalgene kan komme til å samarbeide i forbindels­e med større arrangemen­ter i kommunen.

– Det kan vaere naturlig med et samarbeid med dem i forbindels­e med for eksempel American Festival, eller når det er større arrangemen­ter i Farsund, sier Jensen.

Ansetter folk

De fleste Pizzabaker­en-utsalgene drives som franchise-utsalg, og han kommer til å vaere styreleder for driften i Vanse. Jensen kommer opprinneli­g fra Farsund, men jobber til daglig som advokat i Egersund. Han vil derfor ikke ha noe med den daglige driften å gjøre.

– Jeg vil kun vaere eier, og kommer ikke til å stå bak disken. Vi er for tiden i gang med å ansette folk, og ser for oss å ha 10 ansatte totalt. Hvem som kommer til å stå for den daglige driften er foreløpig ikke offisielt, opplyser Jensen.

 ??  ?? Man håper å kunne åpne Pizzabaker­en i Vanse rundt påske.
Man håper å kunne åpne Pizzabaker­en i Vanse rundt påske.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway