Lister

Dette er godt nytt for hele regionen

- Sofia Bruno, tidligere pastor i Kirken i Dalen. Nå på Jesus-oppdrag i England.

Overskrift­en er hentet fra en lederartik­kel på nettet i forrige uke. Det handler om at noen jobber aktivt for å reetablere et formelt luftrom over Lista. Jeg er helt enig og tenker at det er lett å forstå: Det vil komme regionen til gode når det skjer.

Denne andakten handler også om gode nyheter for hele regionen, og jeg ber om at det skal vaere like lett å forstå. Himmelens og jordens skaper inviterer oss inn til et sted av hvile, der alt religiøst strev forsvinner og vi blir trøstet og styrket og satt i stand til å leve et liv i hvile midt i all vår aktivitet. Oppskrifte­n er enkel, men du verden hvor vanskelig vi ofte gjør det. Vi strever hele tiden med å leve opp til kravene vi stiller til oss selv og kravene vi tenker andre og til og med Gud stiller til oss. Jesus gir oss en invitasjon i Matteus 28:11-30 (fritt oversatt fra the Message).

«Er du sliten? Utkjørt? Utbrent av religion? Kom til meg. Hvis du drar av sted med meg, vil livet ditt bli godt igjen. Jeg skal vise deg hva det betyr å hvile. Lev livet sammen med meg og arbeid sammen med meg. Legg merke til hvordan jeg gjør tingene. Laer deg nådens utvungne rytme. Jeg vil aldri legge noe tungt eller noe som ikke passer til deg på deg. Hold deg i mitt selskap, så kommer du til å laere å leve fritt og lett.»

Jesus er ikke så opptatt av hva du kan få til. Han er mest opptatt av deg og ønsker å kjenne og bli kjent av deg. Han ønsker du skal ta imot og leve i Hans kjaerlighe­t! Det er godt nytt!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway