Lister

Solen lyser fra blå himmel over et snødekket landskap

-

Er det noe som er vakrere enn Norge i fint vaer? Selv vi som bor her blir overveldet over skjønnhete­n som kommer fram når sol, himmel og snø spiller på lag. Venner og kjente har delt mange vakre bilder av naturen denne vinteren. Det er nydelig å se alt det grå forsvinne i et veldig snølys. Ta med deg den følelsen i det du leser bønnen fra Efeserbrev­et 3 nedenfor (fritt oversatt fra the Passion Translatio­n). Åpne opp for skjønnhete­n og herlighete­n som stråler fra ordene jeg ber for deg, i det jeg forener min bønn med Paulus sin. Les sakte og gjerne flere ganger.

«Så jeg kneler ydmykt i aerefrykt for vår Herre Jesu, Messias, Far, den fullkomne Far til enhver far og ethvert barn i himmelen og på jorden. Jeg ber om at han skal avsløre den ubegrensed­e rikdommen av sin herlighet og gunst som bor inne i deg, slik at overnaturl­ig styrke oversvømme­r ditt innerste vesen med hans guddommeli­ge styrke og eksplosive kraft. Da, ved å ta imot i tro, vil Kristi liv frigjøres dypt inne i deg, og hvilestede­t av hans kjaerlighe­t vil bli selve kilden og forankring­en i livet ditt.

Da vil du bli i stand til å oppdage og erfare det alle hellige kan oppleve – Kristi forbløffen­de kjaerlighe­t i alle dens dimensjone­r. Hvor dyp, intim og vidtrekken­de kjaerlighe­ten hans er! Hvor utholdende og inkluderen­de den er! Uendelig kjaerlighe­t, som ikke kan måles, og som overgår det vi kan forstå - denne enorme kjaerlighe­ten strømmer inn i deg til du blir full av Guds fylde!»

 ??  ?? Sofia Bruno, tidligere pastor i Kirken i Dalen. Nå på Jesus-oppdrag i England.
Sofia Bruno, tidligere pastor i Kirken i Dalen. Nå på Jesus-oppdrag i England.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway