Lister

FLIKS første seier for sesongen

- TOM ARILD STØLE tom.arild@lister24.no

Etter en mager poengfangs­t så langt, tok FLIKS fotballmen­n i 5. divisjon sin første seier for sesongen torsdag kveld.

– Det var deilig å endelig få en seier. Vi spilte en god kamp, og burde egentlig punktert den i første omgang. Vi skapte nok 20 store målsjanser, og burde ha scoret flere mål tidlig, i stedet for å skape spenning, sier Flik-trener Kim André Jørpeland etter 5-1-seieren hjemme mot Tveit i Alcoa Miljøpark.

FLIK ledet 2-0 til pause mot Tveit, etter scoringer av Karl Rødseth og Magnus Holmen.

– Vi falt litt bakpå i slutten av første omgang, forklarer Jørpeland.

Gjestene reduserte rundt halvveis i andreomgan­gen, men vertene skjerpet seg og etter at Magnus Holmen satte inn sitt andre mål for kvelden, til 3-1, fortsatte hjemmelage­t å bøtte innpå med mål. Veteranen Ivan Jovic tegnet seg to ganger på scoringsli­sten før dommeren blåste av for full tid.

Før torsdagens kamp hadde FLIK kun to uavgjorte kamper så langt denne sesongen. I de andre kampene er det blitt tap.

– Vi er et bedre lag enn det vi har prestert så langt. Men det at vi tok en skikkelig seier nå var en boost som blir god å ta med seg videre. Allerede lørdag

FAKTA

5. divisjon fotball, menn

Alcoa Miljøpark, torsdag

Mål: 1-0 Karl Rødseth

(15), 2-0 Magnus Holmen (25), 2-1 (70), 3-1 Holmen (75), 4-1 Ivan Jovic (78), 5-1 Jovic (85).

FLIK: Sindre Flåto, Ivan

Jovic, Christian Tveit, Lars Gabrielsen, Armin Colic, Karl Rødseth, Kim André Lauritsen, Pablo Reyna Monge, Morten Rasmussen, Magnus Holmen og Thomas Skeibrok. Innbyttere: Harald Aksel Nesheim, Jonas Olsen Paulsrud, Sindre Meringdal, Mohammad Jaafar Karimi, Tobias Tønnessen og Preben Grytting Larsen.

er det ny kamp igjen, sier Jørpeland.

Lørdag står nemlig Imås på andre banehalvde­l. Også den kampen spilles i Alcoa Miljøpark.

– Da går vi for nye tre poeng, påpeker Flik-treneren.

Torsdagens kamp skulle egentlig ha vaert spilt for to uker siden, men ble utsatt på grunn av sykdom.

?? FOTO: OLAV HOEL ?? Magnus Holmen scoret to mål da FLIK torsdag vant 5-1 hjemme mot Tveit.