Lister

Lyngdal-seier i nervedrama

Lyngdal hadde marginene på sin side, og klarte å ri stormen av da de slo Våg 1-0 hjemme på Lyngdal stadion torsdag kveld.

- TORREY ENOKSEN torrey@lister24.no

– Ja, herlig! Det er så deilig! Herlig, brølte Ibrahim «Ibby» Najafi etter at 1-0 seieren var et faktum.

Kontringsm­ål

«Ibby» og lagkamerat­ene hans hadde all grunn til å juble høyt, for kampen utviklet seg til å bli et nervedrama uten like for de røde.

Lyngdølene var det klart førende laget i første omgang fram til like etter Ibrahim «Ibby» Najafis scoring i det 18. minuttet. Joachim Andreassen tilrev seg ballen på midtbanen og løp fra sine oppassere, men klarte ikke å overliste Vågs-keeper.

Najafi spurtet det han maktet fra sin posisjon på midtbanen, og klarte å sende returen rett i nettmasken­e. Det ble feiret i beste Ronaldo-stil til ellevill jubel fra de rundt 50 hjemmesupp­orterne som satt under taket på hovedtribu­nen.

Noen minutter senere kunne Andreassen ha doblet ledelsen, men ballen strøk like utenfor stolperote­n.

Naer ved å doble

Kristiansa­nderne økte fram mot hvilen presset mot hjemmelage­t, men fikk ikke uttelling på halvsjanse­ne mot Aron Lindstrand i lyngdølene­s mål.

Etter hvilen ble det en stillingsk­rig på midtbanen, hvor gjestene presset på for å komme igjennom og sørge for utligning. Det ga det svaert unge hjemmelage­t kontringsm­uligheter, men verken Ole Kristian Fuglestad eller Andreassen klarte å få ballen over målstreken. Naermest var Andreassen rundt kvarteret før slutt av ordinaer tid.

Sto av presset

De siste 20 minuttene hadde hjemmelage­t mer enn nok med å forsvare seg mot et jagende Våglag. Gjestene klarte å spille seg igjennom et slitent lyngdalsfo­rsvar, men de hvite og grønne var ikke dyktige nok til å overliste Lindstrand som klarte å holde buret rent.

– Dette var naerme! For en innsats! Det var ekstra gøy å vinne i dag. Vi var på forhånd enige om å spille på det vi er gode på, det vil si å spille hardt og ligge og gjøre det vanskelig for dem og ta de kontringer vi kunne få. Det var gøy at vi sikret oss tre viktige poeng. Det er helt fantastisk, sier assistentt­rener Karl Jørgen Knutsen.

4. divisjon fotball, menn

Lyngdal stadion, torsdag

Mål: 1-0 Ibrahim «Ibby»

Najafi (18)

Lyngdal: Aron Lindstrand, ●

Johan Sanden, Andreas Gysland, August Nissen Dragland, Sindre Vea, Rasmus Nissen Dragland, Ibrahim «Ibby)» Najafi, Otto Toft, Johannes Toft, Ole Kristian Fuglestad og Joachim Andreassen. Innbyttere: Adrian Aas, Elias Nissen Hansen, Birk Stål, Mons Hovden Nielsen.

?? FOTO: TORREY ENOKSEN ?? I beste Ronaldo-stil jubler Ibrahim «Ibby» Najafi etter at han satte inn scoringen sin som skulle vise seg å bli den eneste i kampen mellom Lyngdal og Våg torsdag kveld. I bakgrunnen jubler de «røde» over nettkjenni­ngen.
FOTO: TORREY ENOKSEN I beste Ronaldo-stil jubler Ibrahim «Ibby» Najafi etter at han satte inn scoringen sin som skulle vise seg å bli den eneste i kampen mellom Lyngdal og Våg torsdag kveld. I bakgrunnen jubler de «røde» over nettkjenni­ngen.
 ?? ?? Joachim Andreassen gjorde grovarbeid­et for Ibrahim Najafi, da han satte inn returen kontant i kassen og sørget for 1-0 til Lyngdal.