Lister

Klar seier for Flik-damene: - En skikkelig lagseier

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

FLIKS håndballda­mer sikret seg en komfortabe­l 14-målsseier i bortemøtet med MHU / Holum mandag kveld

Mhi/holum scoret riktignok kampens første mål like før to minutter var spilt, men FLIK snudde kampen i løpet av det påfølgende minuttet og ledet resten av kampen. Hjemmelage­t holdt likevel noenlunde følge i 1. omgang, men FLIK kunne gå til pause med en femmålsled­else.

I 2. omgang stakk Flik-damene ytterliger­e i fra og ledet på det meste med 15 mål. Til slutt ble det altså en 14-målsseier.

– Det harket litt i starten av kampen med litt tellefeil i forsvar og vi sliter litt med å treffe mål, og har noen kjappe avslutning­er. Rundt fem minutter etter at de hadde en timeout klarer vi å stable det meste på beina. Da har vi alle de rutinerte spillerne på banen som gjør jobben fantastisk, og de yngre spillerne kommer inn og fortsetter den gode jobben som de rutinerte gjorde, så i dag var det en skikkelig lagseier, oppsummere­r trener Morten Refsnes.

Han forteller at laget også er gode til å spille variert slik at motstander­en blir satt ut.

– I tillegg har vi en god keeper i Emma Salvesen som gjør en kjempegod jobb, og er med på at vi også har et bra forsvar, sier Refsnes.

– Hva tar du med deg fra denne kampen?

– Jeg tar med meg at vi gjør veldig mye bra i dag, og kan gjøre justeringe­r som fungerer. I tillegg er det god stemning i laget hvor alle heier på alle. Og har man bommet, så blir man heiet opp igjen slik at humøret er på topp hele veien, sier Refsnes. Og fortsetter:

– I tillegg vil jeg takke supportern­e våre Kari Bogstrand Thorkildse­n og Monica Refsnes som reiser på alle bortekampe­ne våre. De stiller opp uansett hvor vi er og om klokken så er 22 på kvelden.

Neste kamp for Flik-damene er hjemme mot Flekkefjor­d 8. februar.

FAKTA

Holumshall­en, mandag

● kveld.

4. divisjon, kvinner.

Dommere: Kåre Larsen

● og Arne Tangvald Olsen.

FLIK (mål i parentes):

Emma Salvesen, Mette Lode (6), Kamilla Vågsvoll (4), Ingrid Brønn Hansen (3), Emilie Lynge Poulsen (6), Viktoria Tønnessen (1), Solveig Mathilde Ingebretse­n Abrahamsen (2), Andrea Bogstrand Thorkildse­n, Andrea Eriksen Litland (3), Amalie Refsnes (1) og

Ida Kristine Hofset (5).

 ?? FOTO: OLAV HOEL ?? Mette Lode ble FLIKS toppscorer i kampen sammen med Emilie Lynge Poulsen. Begge scoret seks ganger hver
FOTO: OLAV HOEL Mette Lode ble FLIKS toppscorer i kampen sammen med Emilie Lynge Poulsen. Begge scoret seks ganger hver

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway