Lister

Hjemmetap for Lyngdal

Tirsdag kveld ble det et surt nederlag for Lyngdals håndballda­mer på hjemmebane mot Kristiansa­nd studentidr­ettslag (KSI).

- FRIDA RUGLAND FALKUM frida.falkum@lister24.no

I løpet av det første minuttet etter kampstart hadde Lyngdal allerede satt inn sine to første mål. Så kommer bortelaget og snur kampen på få minutter. Resten av 1. omgang er jevn. Lyngdal ligger hele veien få eller ingen mål ifra KSI. Til pause er stillingen 11–13.

I 2. omgang klarer ikke Lyngdal å ta KSI igjen, og målforskje­llen øker sakte. For de rødkledde ender det dessverre ikke like godt som det gjorde for de lokale rivalene dagen før. Lyngdal setter inn kampens to siste mål, men Kristiansa­ndstudente­ne tar seieren med resultatet 21–27.

– De fant ikke roen

– Det var en veldig tung kamp, vi tuller mye fremover. Vi har perioder der vi ikke kan stå i

FAKTA▸

Lyngdalsha­llen, tirsdag

● kveld.

4. divisjon, kvinner.

Dommere: Kåre Larsen og

Arne Tangvald Olsen.

Lyngdal Il(mål i parentes): ●

Karianne Lervik Kvåvik, Stine Stensøy(1), Solveig Årnes(3), Nora Hansen Odberg(1), Sarah Farbrot Sakariasse­n(6), Hanna Naomi Skoland(1), Ane Tesaker Belland(6), Ingrid Årnes(1), Maylinn Sivertsen, Liv Cecilie Omland(2), Benedicte Larsen-solhaug, Ema Foss Fazlagic. forsvar. Det var en rett og slett dårlig kamp i perioder og så noen perioder som var positive, men vi greier ikke å hente frem i dag, sier Lyngdal-damenes trener Ørjan Haugskott.

Treneren forteller at de forventet mye mål fra bortelaget da de pleier å score mye. Dessverre klarte ikke hjemmelage­t å toppe dem.

Skapte lite

– Fremover klarte vi ikke å skape noe selv. Det er jo noen fine rush-pasninger og noen fine angrep der vi klarer å sette fart og komme oss igjennom, men ellers var det veldig tungt å komme seg gjennom. De sto godt i forsvar.

På spørsmål om treneren mener damene spilte bra, svarer han slik:

– Ja og nei. Vi har alle periodene der de spiller bra og der det går bra, men de klarer ikke å finne nok ro i dag – de stresser for mye, og da kan man ikke si at man har hatt en god kamp heller, men heldigvis hadde vi hele laget. Det var bare en sånn dag i dag der vi ikke får det til å stemme og da blir det kjedelig for oss. Vi får ta dem til neste.

 ?? FOTO: FRIDA RUGLAND FALKUM ?? Ane Tesaker Belland scoret seks mål under kampen.
FOTO: FRIDA RUGLAND FALKUM Ane Tesaker Belland scoret seks mål under kampen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway