Lister

Sesongåpne­r mot Giv Akt

Terminlist­a for årets fotballses­ong er nå klar. Lyngdal starter sesongen med å møte Giv Akt borte 15. april.

- BJØRN HOEL bjorn@lister24.no

Den første hjemmekamp­en spiller de mot Express fem dager senere, altså 20 april.

Spillende trener for rødtrøyene blir også i år Espen Haegeland.

– Optimistis­k foran sesongen? – Ja, jeg tror det blir helt greit. Det kommer litt an på de neste ukene. Vi har vaert ute etter noen spillere, for vi trenger noen ekstra. Vi har jo mistet Marko (Culibrk) og Ole Kristian Fuglstad. Så det er klart at det får innvirknin­g på oss, svarer Haegeland.

Øvre halvdel

– Hvordan er dere i forhold til i fjor?

– Tja, det er vanskelig å si. Hvis vi klarer å trene godt framover og kompensere for de spillertap­ene vi har hatt så kan det gå bra, sier han.

I fjor endte Lyngdal på 6. plass, etter å ha ligget høyre på tabellen tidligere.

– Vi hadde en litt svakere høstsesong som gjorde at vi endte der vi gjorde. Det gikk litt dårlig på slutten, fastslår Haegeland.

– Hva er styrken deres, slik du ser det?

– Lyngdal er ikke et lag som gir opp så lett. Havner vi på øvre halvdel og spiller jevnt med de beste er vi fornøyd, sier han.

Et annet 4. divisjonsl­ag, nemlig Flekkefjor­d spiller sin første seriekamp borte mot Vindbjart 2 17. april. Første hjemmekamp på Uenes for flekkefjae­ringene blir mot Giv Akt 22. april. 27 april møtes Lyngdal og Flekkefjor­d på Lyngdal stadion.

– Grei start

I 5. divisjon starter Kvinesdal sesongen med bortekamp mot Vindbjart 3, 13. april. Første hjemmekamp for kvindølene er mot Randesund 2, 24 april. FLIK og Kvinesdal møter hverandre 27. mai

Bortekamp blir det også på FLIK i sesongåpni­ngen, som møter Randesund 2 17. april.

Flik-trener Kim André Lauritsen er forsiktig optimist foran sesongen.

– Jeg føler vi har fått en grei start på oppkjøring­a til nå. Det kunne kanskje vaert litt bedre frammøte på mandagene, men vi har uansett hatt gode treninger. Det har vaert litt småskader og sånn forskjelli­g, men når man tenker på at folk kun har fått trent en måned synes jeg de virker pigge, sier spillende trener Kim André Lauritsen.

– Snakker vi om mulig opprykk?

– Nei, vi gjør ikke det. I fjor gikk det jo veldig dårlig i vårsesonge­n, men det tok seg heldigvis opp utover høsten. Det er altfor tidlig å snakke om opprykk nå, sier han

Første hjemmekamp i Alcoaparke­n for FLIK er mot Øyestad 22. april.

 ?? FOTO: TOM ARILD STØLE ?? Spillende trener Espen Haegeland er fornøyd om Lyngdal havner på øvre del av tabellen i 4. divisjon.
FOTO: TOM ARILD STØLE Spillende trener Espen Haegeland er fornøyd om Lyngdal havner på øvre del av tabellen i 4. divisjon.
 ?? FOTO: OLAV HOEL ??
FOTO: OLAV HOEL

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway