Lister

Sikret uavgjort helt på tampen

- ÅSE ASTRI BAKKA aase@lister24.no

– Å få et poeng på slutten ga laget en boost! sier Flekkefjor­d-trener Jan Kåre Hansen etter kampen mot Trauma lørdag.

Trauma har ikke tapt på sju kamper, men de måtte nøye seg med uavgjort mot Flekkefjor­d lørdag ettermidda­g. Etter lørdagens kamp er Flekkefjor­d nummer åtte på tabellen med sju poeng, mens Trauma er på tredjeplas­s med 15 poeng.

– Det var en god kamp for oss. Trauma er et topplag som er antatt å havne blant de tre beste, og vi spiller jevnt med dem, slår Flekkefjor­d-trener Jan Kåre Hansen fast.

Ingen av lagene klarte å score mål i første omgang, og det skulle gå et godt stykke uti andre, også, før en av keeperne måtte hente ballen ut fra eget bur. Det skjedde ikke før i det 68. minutt.

– Trauma hadde et frispark og satte ballen i mål fra 16–17 meter, sier Hansen.

Det så lenge ut som gjestene skulle vende nesene hjemover mot Arendal med nettopp dette resultatet og tre poeng i bagasjen. Men så skjedde det noe veldig sent i kampen.

Hansen forteller at det var en situasjon kort tid før slutt som de fleste - unntatt dommeren mente burde resultert i straffe.

– Deretter får vi en kontring og setter 1–1.

– Hvor mye betød den utligninge­n?

– Mye! Laget la ned så mye arbeid og spilte en bra kamp. Det hadde vaert synd å ikke få noe igjen for det. Å få et poeng på slutten ga laget en boost! Det betød mye for oss.

På tampen av kampen var det forresten like før det gikk enda bedre for vertene.

– En Trauma-spiller ga en av spillerne våre ballen og vi hadde en gedigen mulighet! Det

FAKTA

4. divisjon fotball, menn

Uenes stadion

Mål: 0–1 (68), 1–1 Fredrik

● Hallingsgå­rd Abrahamsen (90)

Flekkefjor­d: Eirik Moi,

Scott Uenes Finstad, Jørgen Olsson Rogstadkja­ernet, Thomas Abrahamsen, Anders Haukland, Asle Liland, Natanael Temesgen, Dan-christer Virak, Jonas Olsen Bjelland, Tobias Sira Hansen, Torkje Løvik Hjelleset. Innbyttere: Fredrik Hallingsgå­rd Abrahamsen, Markus Chercher Laugstøl, Thomas Hansson, Madul Deng-kual, Henehta Heh, Lars Ramsli, Nikolas Ry.

kunne fort blitt tre poeng til oss på slutten der, men det hadde egentlig vaert et ran, medgir Hansen.

Treneren mener FFKS prestasjon­er mot Trauma viser at laget kan spille bra fotball, også mot de beste lagene.

– Jeg er godt fornøyd med kampen. Vi er inne i en god periode sier han og vil i likhet med etter forrige kamp, mot Jerv 2, også i dag først og fremst trekke fram laget som helhet.

– Det er gøy å se at flere av spillerne melder seg på. Ellers så gjør senterlinj­a i laget det veldig bra i dag, sier han.

 ?? FOTO: TO ARILD STØLE ?? Fredrik Hallingsgå­rd Abrahamsen scoret Flekkefjor­ds mål i lørdagens hjemmekamp mot Trauma. Bildet er fra en tidligere kamp.
FOTO: TO ARILD STØLE Fredrik Hallingsgå­rd Abrahamsen scoret Flekkefjor­ds mål i lørdagens hjemmekamp mot Trauma. Bildet er fra en tidligere kamp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway