Lister

Rørt til tårer da avisen ringte

Det er en rørt Wenche Skaar som er på jobb hos Glapris i Lyngdal når julestjern­en overrekkes.

- MARLENE TOLLAKSEN NILSEN marlene.nilsen@lister24.no

– Jeg er så rørt. Da dere ringte og informerte meg om dette, stod jeg med tårer i øynene. At noen ville nominere meg, det setter jeg stor pris på, sier Skaar innledning­svis.

Vedkommend­e som ønsket at Skaar skulle motta julestjern­en beskriver henne slik.

– Hun har jobbet på Glapris i utallige år, og alltid hatt et stort smil til alle som kommer innom. Hun gir dem alle en kjempegod service, med et strålende humør. Hun er kjempegodt likt, og fortjener virkelig å få en julestjern­e i år.

21 år

– Det er veldig hyggelig å få en slik tilbakemel­ding. Jeg er nesten litt satt ut, men jeg prøver å hente meg inn, sier en rørt Skaar.

Hun har vaert ansatt hos Glapris helt siden starten i 2002.

– Jeg har jo vaert her en stund. Men jeg stortrives, og nå har jeg blitt teamleder og trives veldig godt med det. Jeg har fått skryt fra kunder før, men noe som dette har jeg aldri fått, sier hun, mens hun refererer til blomsten hun holder.

I 21 år har hun stått og tatt imot besøkende kunder.

– Jeg stortrives med det. Kollegaene mine er helt topp, og butikken har så mye variert at jeg har noe å gjøre hele veien. Nå har jeg jobbet som teamleder i ett års tid, og da har jeg litt mer oversikt. Det er jo og veldig koselig med faste og nye kunder som smiler og kjenner deg igjen. Jeg vil jobbe her så lenge jeg bare kan, forteller hun.

Juletradis­joner

– Fortell litt om dine juletradis­joner?

- Fra jeg var liten har det vaert slik at vi har satt opp juletreet to dager før jul. Nå har jeg to små jenter hjemme som sier det er urettferdi­g at andre har treet oppe gjerne en måned før, så kanskje jeg også må det. I tillegg må jeg ha ribbe på julaften. – Plast eller ekte juletre? - Ekte juletre. Helst hogget selv.

– Handlebuds­jettet til jul? -

Jeg har egentlig ikke noe handlebuds­jett til jul.

– Hva slags julevaer håper du på?

- Snø! Da kommer julestemni­ngen. Kunne gjerne hatt en halvmeter, og at det ligger litt.

– Hva ønsker du deg til jul?

- Jeg ønsker meg egentlig ingenting, det beste jeg kan få er når ungene åpner julegavene. Det blir nesten min julegave. Det er ikke noe jeg trenger.

– Hvem feirer du jul sammen med?

- I år feirer jeg med mannen og ungene.

– Hva får deg i julestemni­ng? - Når unger springer rundt og synger julesanger, og gjerne at det er snø ute. Selv om vi på Glapris begynte å dekorere med julepynt i november, har faktisk ikke julestemni­ngen kommet før nå, nokså naerme julaften.

 ?? FOTO: MARLENE TOLLAKSEN NILSEN ?? Wenche Skaar fikk julestjern­en for hennes ytende service og gode humør til kundene på Glapris i Lyngdal.
FOTO: MARLENE TOLLAKSEN NILSEN Wenche Skaar fikk julestjern­en for hennes ytende service og gode humør til kundene på Glapris i Lyngdal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway