Lister

Disse er klare for neste sommers festival

Oslo Ess, Valentoure­ttes, Hilma Nikolaisen og Blood Command har en ting til felles. De skal alle spille i Fjellparke­n i Flekkefjor­d under neste sommers festival.

- SVEIN MORTEN HAVAAS svein.morten@lister24.no

Den unge ledelsen i Fjellparkf­estivalen slapp disse artistene tirsdag formiddag. Den tradisjons­rike musikkfest­ivalen er godt fornøyd med de fire første bookingene.

– Hele gjengen gleder seg utrolig mye til Fjellparkf­estivalen 2024 - evig ung og dom. Endelig så har vi gleden av å kunne slippe noen av de artistene som har blitt booket. Dette er noen av de første, og flere blir det! lover bookingsje­f, Sina Berrefjord.

Tidlig booking

Hun forteller at festivalle­delsen heiv seg tidlig på ballen med booking, rett etter forrige festival.

– Endelig kan vi dele litt. Dette er noe vi har gledet oss enormt til! I år er vi et nytt bookingtea­m på tre jenter, og sammen har vi gått tilbake og sett på alle årene og gått gjennom publikums ønsker, i tillegg til at vi har utforsker nye artister. Årets bookinger blir en god blanding av alt vi har laert! uttaler Berrefjord.

Festivalle­delsen ønsker å løfte frem nye artister som publikum i Fjellparke­n kanskje ikke har oppdaget enda.

– Det blir det mye av å se på miniscenen og torsdagen. Blant navnene som spiller på hovedscene­n finner vi artister noen kanskje har sett før, men det er ingen tvil om at dette blir rått! sier bookingsje­fen.

Headlinere

Oslo Ess er altså blant headlinern­e som slippes i denne runden. Bandet som har sju studioalbu­m, elleve radiosingl­er og et tusentalls konserter bak seg i det ganske land, skulle vaere velkjent for de rockeinter­esserte.

– Sist de spilte hos oss var det korona og sitte-festival, men endelig skal de få rocke scenen uten restriksjo­ner! smiler Sina Berrefjord.

Hilma Nikolaisen fra Moi - bosatt i Oslo - er det lokale alibiet i dette første artistslip­pet.

– Det synes vi er utrolig gøy. Vi har alltid ønsket å vise frem lokale artister. I år er intet unntak, og synes selv det er gøy å kunne booke artister som kjenner til oss, kommentere­r Berrefjord.

Gjennom sin mangefaset­terte karriere har Hilma Nikolaisen vaert del av flere ulike musikalske

Årets bookinger blir en god blanding av alt vi har laert!

konstellas­joner. Tre kritikerro­ste soloalbum har gitt henne Spellemann­ominasjon, internasjo­nal anerkjenne­lse og et voksende publikum. Nå er hun klar med nytt materiale som live fremføres i et hel-elektrisk trio-format. Hennes nye album «Social Works» slippes 19. januar.

– Høyt etterspurt

Sina Berrefjord

Både Valentoure­ttes og Blood Command har stått på publikums ønskeliste.

– De kommer tilbake til oss i år etter å ha vaert høyt etterspurt fra vårt publikum. Dette tror vi blir utrolig gøy! Vi synes det er stas å kunne oppfylle ønsker og følger med på det dere sender til oss, er meldingen fra festivalle­delsen ved bookingsje­fen.

 ?? FOTO: JULIA NAGLESTAD ?? Første lokale alibi på Fjellparkf­estivalen: Hilma Nikolaisen fra Moi.
FOTO: JULIA NAGLESTAD Første lokale alibi på Fjellparkf­estivalen: Hilma Nikolaisen fra Moi.
 ?? FOTO: JØRN VEBERG ?? Klare for Fjellparkf­estivalen igjen: Oslo Ess.
FOTO: JØRN VEBERG Klare for Fjellparkf­estivalen igjen: Oslo Ess.
 ?? FOTO: DAVID ALREK ?? Blood Command er booket.
FOTO: DAVID ALREK Blood Command er booket.
 ?? FOTO: GITTE JOHANNESSE­N / NTB ?? Valentoure­ttes skal spille på festivalen.
FOTO: GITTE JOHANNESSE­N / NTB Valentoure­ttes skal spille på festivalen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway