Lister

Overrasket pensjonist med 50.000 kroner

Randi Dugan trodde knapt det hun hørte da ordfører Per Sverre Kvinlaug ringte henne og fortalte at hun hadde vunnet hovedpremi­en til Handelshus­et Kvinesdal.

- TORREY ENOKSEN torrey@lister24.no

– Å, er det ordføreren. Det er Randi Dugan, lyder det fra telefonen til ordfører Per Sverre Kvinlaug når det svarer i den andre enden.

– Kan du tenke deg hvorfor jeg ringer deg? Har du handlet i Neset og rundt i Handelshus­et? spør ordføreren.

Dugan bekrefter at hun har handlet og bekrefter hun hadde lagt igjen en lapp med sitt navn. Når hun får høre at ordføreren hadde funnet lappen og at hun hadde vunnet hovedtrekn­ingen til Handelshus­et i Kvinesdal på 50.000 kroner, tror hun knapt det hun hører.

– Å himmel! Tusen takk, det var kjempe. Det var en flott julegave, svarer hun.

Stimulere handel lokalt

For å få flere til å handle i Kvinesdal i hektiske førjulstid­er, har handelssta­nden i Kvinesdal de siste 20-årene bedt de handlende i desember levere inn et kort dersom de har handlet i mer enn fem forskjelli­ge butikker.

Basert på innleverin­gene, har Handelshus­et trukket ut flere heldige dagsvinner­e, som har fått et gavekort som de kan bruke i en butikk. Totalt har bedriftene gitt gaver for over 150.000 kroner.

Like før jul blir vinneren av hovedpremi­en, en koffert med over 50.000 kroner, trukket på Torvet. Torsdag kveld hadde rundt hundre personer dukket opp i det noe småsure vaeret for å få med seg årets trekning.

– Kjempegrei­t!

Torsdagens trekning av hovedpremi­en begynte ikke helt etter planen, for skriften på lappen som ordføreren hadde trukket opp var litt vanskelig å tyde. Ordfører Kvinlaug forsøkte å ringe et mobilnumme­r som var oppført, men ingen svarte.

Det endte med at han måtte trekke på nytt. Sekunder etter at ordføreren hadde slått nummeret, var Dugan raskt med å ta den.

– Det hørtes kjempegrei­t ut, sa hun til ordføreren før daglig leder i Handelshus­et Kvinesdal,

Åse Versland, lovet å komme hjem til henne med pengene i løpet av kvelden.

 ?? FOTO: ÅSE VERSLAND ?? Randi Dugan mottar her hovedpremi­en av Handelshus­et Kvinesdals Rachel Müller.
FOTO: ÅSE VERSLAND Randi Dugan mottar her hovedpremi­en av Handelshus­et Kvinesdals Rachel Müller.
 ?? FOTO: TORREY ENOKSEN ?? Ordfører Per Sverre Kvinlaug sto for trekningen og har her fått telefonisk kontakt med en svaert overrasket Randi Dugan. Til høyre står daglig leder i Handelshus­et Kvinesdal, Åse Versland.
FOTO: TORREY ENOKSEN Ordfører Per Sverre Kvinlaug sto for trekningen og har her fått telefonisk kontakt med en svaert overrasket Randi Dugan. Til høyre står daglig leder i Handelshus­et Kvinesdal, Åse Versland.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway