Lister

– Morsomt å se hjemtrakte­ne på Tv-skjermen

Nrk-suksessen Mesternes Mester går av stabelen 1. nyttårsdag på statskanal­en. Også i år kommentere­s programmen­e av en lokal stemme.

- MARLENE TOLLAKSEN NILSEN marlene.nilsen@lister24.no

For ti år siden i 2014, var den Lyngdal-bosatte tidligere skihoppere­n, Johan Remen Evensen selv med på Tv-programmet, hvor han ble finalist.

I flere sesonger har han vaert kommentato­r for programmet. Sammen med Jann Post skal de også vaere kommentato­rer for den 15. sesongen.

I tillegg til å vaere kommentato­r for NRK, jobber Evensen deltid som brannmann hos Brannvesen­et Sør og som driftssjef på Lindesnes havhotell.

– Veldig gøy

Han ser frem til en ny sesong av programmet, og selv om han opprinneli­g er vokst opp i Molde er han glad for at Sørlandet får skinne litt ekstra på skjermen.

– Det har vaert veldig gøy å spille inn sesongen. Det er jo morsomt å se hjemtrakte­ne på Tv-skjermen på en så flott måte som det blir i programmet her. Det har vaert en av de gøyere sesongene å kommentere på, forteller han til Lister.

Fin gjeng

Han forteller at det er en fin gjeng av deltakere som er med, og at folket bare kan glede seg til å sitte foran Tv-skjermen den første dagen i 2024.

– Det er en fin gjeng og det har jo mye å si for produktet som vises og hvordan stemningen i programmet blir. Det er mye gode folk, og jeg tror det blir en bra sesong. Det blir gode konkurrans­er og god stemning, sier han.

Effekt?

Han tror og håper at sesongens lokasjoner og natur vil vaere med på å bidra til at flere får øynene opp for Lindesnes, Farsund, Lyngdal og Lista.

– Det er jo lov å håpe at det kan få noen effekter av at folk i hele Norge kommer til å se hvor fint det er på Sørlandet. Kanskje de vil oppsøke de samme plassene. Jeg tror det blir fremstilt på en måte som gjør at folk ønsker å oppleve det, sier han.

Selv skal han, sammen med familien og barna sine følge med på programmet.

– Jeg gleder meg. Det er alltid stas med ny sesong på nyåret. Jeg tror Lyngdal, Lista, Farsund og Lindesnes kommer godt ut av programmet, avslutter han

 ?? FOTO: ALICE ASPLUND, NORDISK BANIJAY/ NRK ?? Gruppebild­e av deltakerne i Mesternes Mester 2024. (tatt i Mandal). Dette er deltakerne som Evensen referer til. Fra venstre: Anders Aukland (langrenn), Tiril Eckhoff (skiskyting), Stian Sivertzen (snøbrett), Astrid Uhrenholdt Jacobsen (langrenn), Ole-kristian Bryh (skyting), Camilla Gjersem (kunstløp), Birgitte Lersbrygge­n (innebandy), Terje Håkonsen (snøbrett), Marit Malm Frafjord (håndball) og Pål André Helland (fotball).
FOTO: ALICE ASPLUND, NORDISK BANIJAY/ NRK Gruppebild­e av deltakerne i Mesternes Mester 2024. (tatt i Mandal). Dette er deltakerne som Evensen referer til. Fra venstre: Anders Aukland (langrenn), Tiril Eckhoff (skiskyting), Stian Sivertzen (snøbrett), Astrid Uhrenholdt Jacobsen (langrenn), Ole-kristian Bryh (skyting), Camilla Gjersem (kunstløp), Birgitte Lersbrygge­n (innebandy), Terje Håkonsen (snøbrett), Marit Malm Frafjord (håndball) og Pål André Helland (fotball).
 ?? FOTO: PRIVAT ?? Også i den kommende sesongen av Mesternes Mester skal Lyngdal-bosatte Johan Remen Evensen vaere kommentato­r for programmet.
FOTO: PRIVAT Også i den kommende sesongen av Mesternes Mester skal Lyngdal-bosatte Johan Remen Evensen vaere kommentato­r for programmet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway