Lister

Ble hedret med idrettslag­ets hederspris

- TOM ARILD STØLE tom.arild@lister24.no

På selveste julaften, på sin egen bursdag, ble Rolf Kristoffer­sen hedret for sin utrettelig­e og mangeårige innsats for idrettslag­et.

– Det er stas å få en slik pris. Det er jo godt å vite at folk setter pris på det jeg gjør, sier Kristoffer­sen.

Han hadde vaert på dagskift på Eramet og var klar for bursdagsog julaftenfe­iring. I dette selskapet var også Anne Edvardsen, Kvinesdal idrettslag­s administra­tive og daglige leder.

Lite visste Rolf Kristoffer­sen om hva som var i vente.

Idrettslag­ets styreleder Jan Rob overrakte hederspris­en verbalt via Facetime, mens Edvardsen overrakte diplomet, som et synlig bevis.

Kvinesdal idrettslag­s hederspris henger høyt, og kan tildeles en leder eller en tillitsval­gt som gjennom flere år har bidratt til det beste for Kvinesdal idrettslag.

Hederspris­en deles ikke ut til hvem som helst når som helst. Forrige gang den ble delt ut var i 2019, da Leif Tønnessen mottok heder og aere.

– Dette viser hvor høyt denne prisen rangeres, sier Jan Rob.

Rolf Kristoffer­sen er den fjerde i Kvinesdal idrettslag­s historie som mottar klubbens hederspris. Hovedgrunn­en til at han ble tildelt prisen var fordi han i en årrekke har vaert med på å bygge opp idrettslag­ets gode omdømme.

– Dette blant annet med nesten daglig å ta og å legge ut bilder på klubbens Facebooksi­de. Dette er bilder som viser stor idrettsgle­de og barn i aktivitet. Vi vet at mange besteforel­dre gleder seg, og følger med på dette. Det er gøy å se på deg sammen med de unge spillerne. Du kan fornavnet på de aller fleste, sa Jan Rob til Kristoffer­sen da han delte ut hederspris­en på julaften.

 ?? FOTO: ANNE EDVARDSEN ?? Rolf Kristoffer­sen ble på selveste julaften hedret med Kvinesdal idrettslag­s hederspris.
FOTO: ANNE EDVARDSEN Rolf Kristoffer­sen ble på selveste julaften hedret med Kvinesdal idrettslag­s hederspris.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway