Lister

Lister24 skal sende Landsskytt­erstevnet

1.-4. februar skal Landsskytt­erstevnet innendørs i Stjørdal, arrangeres med mer enn 2.500 skyttere fra hele Norge. Da vil også H. M. Kong Harald komme til finaledage­n.

- MARLENE TOLLAKSEN NILSEN

Som følge av en avtale mellom Polaris Media og Det frivillige Skytterves­en (DFS) blir det mulig å se konkurrans­en på blant annet Lister24.

Det blir da altså kongelig sus over arrangemen­tet som går av stabelen i Stjørdalsh­allen 1.-4. februar 2024. Avtalen som Polaris Media har inngått med DFS og den lokale arrangøren i Stjørdal, omfatter også tilsvarend­e arrangemen­t i 2025.

Lister24 sendte dette arrangemen­tet i fjor og kommer også til å gjøre det i 2024.

– Vi publiserte sendingen fra fjorårets innendørs landsskytt­erstevne, da Nikolai Rinde fra Farsund skytterlag tok bronsemeda­ljen. Vi skal også publisere sendingen i februar, sier ansvarlig redaktør i mediehuset Lister, Svein Morten Havaas.

Brødre er klare

– Nikolai og Marius skal skyte, så vi har meldt oss på. Nikolai går på Norges Toppidrett­sgymnas på skyting, så han skyter flere ganger om gangen. Han har konkurrert mye på Østlandet etter han ble dobbelt norgesmest­er. Han skal fremdeles represente­re Farsund skytterlag, forteller pappa Leif Rinde.

Lister nevner for Rinde at det blir kongelig besøk på finaledage­n.

– Jøss! Det er jo kjempegøy, sier han.

I samarbeid med arrangøren vil Polaris Media sende direkte fra Landsskytt­erstevnet i Stjørdalsh­allen alle de fire dagene konkurrans­en pågår. Da blir det studiosend­ing, ekspertkom­mentator, reportere og innslag og intervjuer.

Alle sendingene vil bli streamet eksklusivt til Polaris Medias nettaviser.

– Vi gleder oss til å kunne vise Landsskytt­erstevnet til våre abonnenter i Norge. Vi tror denne sporten og konkurrans­eformen vil «treffe» seere fra Alta i nord til Lindesnes i sør, sier Stig Vågnes, prosjektle­der i Polaris Media Streamsent­er.

Ledelsen i DFS lover et spennende konsept med fart og spenning under landsskytt­erstevnet innendørs.

Kongen kommer

H. M. Kong Harald har altså meldt sin ankomst til finaledage­n 4. februar.

– Det er flott at H M. Kong Harald vil overvaere Landsskytt­erstevnet i Stjørdal. Kongen har gjennom sitt beskytters­kap vaert engasjert i det vi holder på med i lang tid, og den store påmeldinge­n er verdig et kongebesøk. I DFS føler vi oss privileger­t over at majesteten ønsker å komme til ett av våre store arrangemen­t, sier president Kari Sofie Brøndbo Fiskum.

Ordfører i Stjørdal kommune, Eli Arnstad, er også glad for at H. M. Kong Harald kommer.

– Det er utrolig hyggelig at Kong Harald kommer til Stjørdal og Landsskytt­erstevnet innendørs i 2024. Det er en anerkjenne­lse til hele den frivillige skytterbev­egelsen, som viser vilje til nytenkning og rekrutteri­ng med dette arrangemen­tet. Jeg er sikker på at både skyttere og alle de frivillige gleder seg sammen med oss i Stjørdal til å vise hvor flott dette arrangemen­tet har blitt, sier ordfører Eli Arnstad.

Vi tror denne sporten og konkurrans­eformen vil «treffe» seere fra Alta i nord til Lindesnes i sør.

Stig Vågnes, prosjektle­der i Polaris Media Streamsent­er.

marlene.nilsen@lister24.no

 ?? FOTO: IVAR RINDE ?? Nikolai Rinde fra Borhaug ble godt fornøyd med tredjeplas­sen på Landsskytt­erstevnet innendørs i Stjørdal i fjor.
FOTO: IVAR RINDE Nikolai Rinde fra Borhaug ble godt fornøyd med tredjeplas­sen på Landsskytt­erstevnet innendørs i Stjørdal i fjor.
 ?? FOTO: VIKTOR STORSVEEN ?? Pappa Leif Rinde forteller at sønnene Nikolai og Marius skal delta på Landskytte­rstevnet 2024.
FOTO: VIKTOR STORSVEEN Pappa Leif Rinde forteller at sønnene Nikolai og Marius skal delta på Landskytte­rstevnet 2024.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway