Lister

Har sagt opp sjefsjobbe­n

Michael Holm (31), som det siste halvannet året har vaert hotellsjef på Rederiet Hotell og Farsund Resort, har bestemt seg for å slutte i jobben.

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

– Det har vaert en prosess gjennom høsten, og det var før jul den endelige avgjørelse­n ble tatt. Bakgrunnen for at jeg slutter er at jeg har lyst til å prøve noe annet i en annen type bransje. Hva det blir er ikke bestemt enda, sier Holm til Lister.

Han har kombinert jobben som hotellsjef ved Rederiet Hotell og Farsund Resort med å vaere hotellsjef på Sola Strand Hotell, hvor han har vaert i tre år. Nå kjenner han altså at tiden er inne for å prøve noe nytt.

– Nå har jeg vaert i hotellbran­sjen siden jeg var 15 år gammel. Samtidig har jeg tenkt at jeg i løpet av karrieren også har lyst til å prøve andre ting, og nå kjente jeg at tidspunkte­t var riktig for å ta steget ut av komfortson­en og prøve seg på noe annet, sier Holm.

– Spennende år

Han forteller at han har hatt noen spennende jobber de siste årene, spesielt etter at han for 1,5 år siden ble hotellsjef for tre hoteller.

– Det har vaert veldig spennende år, og jeg føler at jeg kan ta med meg denne erfaringen og forhåpentl­igvis prøve meg i en lederstill­ing i en annen type bransje. Jeg har studert hotelledel­se ved Universite­tet i Stavanger som er en ganske generell utdannelse med blant annet ledelse og økonomi

og den biten, så jeg føler at jeg har mange muligheter og kan vaere aktuell i mange typer bransjer. Jeg står med åpne hender, så får vi se hva det blir til, forteller Holm.

Da han fortsatt har oppsigelse­stiden igjen, kommer han til å fortsette i jobben en stund til.

– Den endelige sluttdatoe­n er ikke satt enda, så jeg kommer til å bli en stund til. Ellers kommer jeg fortsatt til å vaere mye i Farsund, og gleder meg til en sommer i Farsund hvor jeg kan vaere gjest og kose meg på Rederiet og Farsund Resort. Det har vaert gøy å bli kjent med folk i Farsund og

Lister, og jeg har knyttet masse nye kontakter og relasjoner som kommer til å bli kjempeverd­ifullt, sier Holm.

– Lønnsomhet

Han føler selv at han forlater de to Farsund-hotellene i god stand.

– Det har vaert 1,5 år med endringer som har vaert både utfordrend­e og spennende. Samtidig har vi sett at vi har klart å få til en lønnsomhet i bedriften, og jeg tror veldig på disse hotellene fremover. På resorten har vi også sett en veldig god vekst i utenlandss­ektoren, samt på kurs, konferanse­r og møter, og den veksten kommer til å fortsette i 2024, sier Holm.

Ifølge hotelldire­ktøren er de allerede i gang med å jakte hans etterfølge­r.

– Vi har vaert på leit etter noen som kan ta ansvar for hotellene fra litt før jul. Dette gjorde vi uavhengig av min avgjørelse, og det er allerede noen spennende kandidater som har vist interesse. Vi håper derfor å få dette på plass i løpet av kort tid slik at vi er godt rigget for våren som kommer, sier Holm.

Bakgrunnen for at jeg slutter er at jeg har lyst til å prøve noe annet i en annen type bransje

Michael Holm

 ?? FOTO: OLAV HOEL ?? Michael Holm begynte som hotellsjef ved Rederiet Hotell og Farsund Resort sommeren 2022.
FOTO: OLAV HOEL Michael Holm begynte som hotellsjef ved Rederiet Hotell og Farsund Resort sommeren 2022.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway