Lister

Tapte mot topplaget

Selv om Lyngdals håndballda­mer søndag tapte 24–23 borte mot topplaget Otra, er likevel trener Arild Andreassen fornøyd med mye.

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

– Vi spiller en ok kamp i første omgang, men får ikke helt taket på dem og slipper til litt for mange og får ikke satt forsvaret helt. I 2. omgang er spillet vårt mye bedre, og vi er mer på fremover. Så vi spiller alt i alt en bra kamp, kjemper godt og leverer en bra innsats, hvor vi leverer en bra 2. omgang etter en litt passiv 1. omgang, sier Andreassen.

Lagene fulgte hverandre tett resultatme­ssig frem til det var spilt rundt 21 minutter da det stod 10–10. Derfra og ut omgangen scoret Otra fire ganger uten at Lyngdal klarte å score, slik at Otra kunne gå til pause med en 14–10-ledelse. I 2. omgang var Otra oppe i en femmålsled­else. Med litt over fem minutter igjen å spille hadde derimot Lyngdal klart å hente opp denne ledelsen, da det stod 20-20 på måltavla. De siste minuttene fulgte lagene hverandre tett før Otra til slutt stakk av med en knepen et-målsseier.

– VI møter et bra lag, så vi er ikke skuffet. Det var en jevn og spennende kamp som kunne bikket vår vei men det gjorde det ikke. Det er selvsagt kjipt å tape, men vi er som sagt ikke skuffet. Gjør vi en bra kamp er vi i utgangspun­ktet fornøyde, og så må vi tåle at noen er bedre enn oss, sier Andreassen.

– Hva tar du med deg fra kampen?

– Jeg tar med meg at vi gjør den beste kampen på lenge. Vi er mye mer på mot et godt lag enn det vi var i høst. Klarer vi å oppretthol­de den gnisten vi har i dag, så blir det en gøy vår. Og det tror jeg det blir da samspillet er mye bedre og vi er mye mer på. Det ser derfor lysere ut enn hva det gjorde i høst, sier Andreassen ● ●

 ?? FOTO: OLAV HOEL ?? Lyngdal-trener Arild Andreassen tar med seg mye positivt fra søndagens bortemøte med Otra, selv om laget tapte.
FOTO: OLAV HOEL Lyngdal-trener Arild Andreassen tar med seg mye positivt fra søndagens bortemøte med Otra, selv om laget tapte.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway