Lister

Fightet seg til ny seier

Det sprudler mer av Lyngdals håndballda­mer nå enn det har gjort tidligere i sesongen.

- TOM ARILD STØLE tom.arild@lister24.no

– Jentene fightet ordentlig, og med god innstillin­g så klarte vi å levere en bra kamp. Alt i alt er vi veldig fornøyd, sier Lyngdaltre­ner Arild Andreassen etter torsdagens 28-24-seier hjemme mot Øvrebø.

Seier nummer fem

Med det klatret fjorårets serievinne­re fra Lyngdal forbi Øvrebø på tabellen, til en åttendepla­ss. Rødtrøyene har nemlig ikke vaert bortskjemt med seiere denne sesongen. Torsdag kom den femte.

– Selv om det ble tap med ett mål mot Otra sist, så følte vi da at vi hadde noe på gang, og at vi hadde fortjent alle poengene. Vi håpet at kampen mot Otra kunne vaere et vendepunkt, og mot Øvrebø fikk vi til veldig mye bra. Innsatsen og trøkket er bedre nå enn tidligere i sesongen, forteller Andreassen.

Hjemmelage­t tok kommandoen fra start og ledet 4-0 før det var spilt fire minutter. Lyngdal holdt gjestene på behørig avstand i målprotoko­llen gjennom hele kampen. Naermest var Øvrebø litt over midtveis i første omgang, da de lå to mål bak.

- God kontroll

– Vi spilte oss til mye sjanser, og satte spesielt mange i mål i første omgang. I andre omgang spilte vi bra, men det gikk litt i bølgedaler på sjansene. Forsvaret satte vi også bra i dag, og vi hadde totalt sett god kontroll. Selv om vi hadde en liten downperiod­e i første omgang, der vi slapp Øvrebø inn i kampen, klarte vi å hente oss inn. Det er godt å se at vi klarer det, når det butter litt imot, forklarer Andreassen.

Lyngdals suverene toppscorer var Emilie Berhus Johansen, som fikk inn åtte fulltreffe­re.

Neste gang Lyngdals håndballda­mer skal i aksjon er 3. februar, når Våg 2 står på andre banehalvde­l i Karusshall­en i Kristiansa­nd.

 ?? FOTO: OLAV HOEL ?? Emilie Berhus Johansen ble Lyngdals toppscorer med åtte mål mot Øvrebø torsdag kveld. Dette bildet er fra en tidligere kamp.
FOTO: OLAV HOEL Emilie Berhus Johansen ble Lyngdals toppscorer med åtte mål mot Øvrebø torsdag kveld. Dette bildet er fra en tidligere kamp.
 ?? FOTO: OLAV HOEL ?? Lyngdal-trener Arild Andreassen er godt fornøyd med seier mot Øvrebø torsdag kveld.
FOTO: OLAV HOEL Lyngdal-trener Arild Andreassen er godt fornøyd med seier mot Øvrebø torsdag kveld.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway