Lister

Skal snakke om kampen mot bilgigante­ne

- LARS ERIK HOLMEN LARSEN Lars.erik@lister24.no

Tidligere direktør på bildelfabr­ikken, Roger Cockroft, lanserer sin nye bok torsdag. Det kan du se fra sofaen hjemme.

- Kulturbokh­andelen har hatt flere arrangemen­ter der mennesker har blitt intervjuet fra scenen. Det har fortrinnsv­is vaert forfatterb­esøk, men også andre gjester. Flestepart­en av dem har ikke hatt lokal tilknytnin­g. Fremover ønsker de å prøve samme konsept med lokale gjester - og de har spurt om Lister24 vil vaere med på å strømme slike begivenhet­er. Vi er positive til å prøve ut om et slikt konsept, sier ansvarlig redaktør i mediehuset Lister, Svein Morten Havaas.

Første test er boklanseri­ngen med Roger Cockroft torsdag. I boka «An Englishman, a Small Norwegian Town, and Their War Against the German Auto Giants» forteller han historien om sin fem år lange kamp for å redde essensiell­e arbeidspla­sser i Farsund.

Lanseringe­n av boka er flyttet til kulturhuse­t Ekko/ Farsund kino.

- Selv om dette arrangemen­tet blir litt spesielt - all den tid intervjuet vil foregå på engelsk, uten teksting - vil det vaere en første prøvestein for oss. De som ikke har sikret seg plass i kinosalen, kan se denne lanseringe­n direkte på Lister24. Den vil også kunne sees i opptak etterpå. Sendingen vil vaere forbeholdt abonnenter, sier Havaas.

Han sier redaksjone­n jobber med å videreutvi­kle bruken av levende bilder - på flere fronter.

- I den sammenheng­en passer dette konseptet inn. Vi er spent på responsen fra våre lesere og seere, avslutter redaktøren.

Du kan se boklanseri­ngen direkte på Lister24 klokken 19.00.

 ?? FOTO: MONA WIKØREN ?? Roger Cockroft ledet bildelfabr­ikken i Farsund gjennom utfordrend­e tider. Det forteller han mer om på torsdagens bokbad, som du kan se på Lister24.
FOTO: MONA WIKØREN Roger Cockroft ledet bildelfabr­ikken i Farsund gjennom utfordrend­e tider. Det forteller han mer om på torsdagens bokbad, som du kan se på Lister24.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway