Lister

Klart best i lokaloppgj­øret

FLIKS håndballda­mer slo Flekkefjor­d hele 39–17 i lokaloppgj­øret i Ueneshalle­n torsdag kveld.

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

– Vi er veldig fornøyd med å vinne med såpass mange mål. De unge tar virkelig tak i denne kampen, hvor blant annet Hedda (Krag Simonsen, journ. anm) og Ingrid (Brønn Hansen, journ. anm) scoret seks mål hver og Sara Johannesse­n får stått mye i mål hvor hun blant annet får til mange langpasnin­ger. I tillegg kommer alle utespiller­ne på scoringsli­sten, og Emilie Lynge Poulsen scorer 10 av målene, sier Michelle Kovacevic Brekne til Lister.

Småfeil

FLIK åpnet kampen bra og ledet kampen 5–0 etter fire minutter. Etter dette var det en periode det kladdet litt. Laget ledet likevel 15–6 til pause. I 2. omgang våknet bortelaget ordentlig og ga seg ikke før det stod 39–17 på måltavla.

– Vi har en downperiod­e i 1. omgang hvor vi slipper oss ned og gjør masse småfeil. Dette får vi derimot rettet opp i i 2. omgang. Vi er fornøyde med at vi stort sett klarer å holde trykket oppe i en kamp hvor det er ganske stor forskjell på lagene, sier Kovacevic Brekne.

Vi er veldig fornøyd med å vinne med såpass mange mål

Bunnlagene

Michelle Kovacevic Brekne

Torsdagens storseier var den andre kampen på rad hvor laget vinner med minst 20 mål, etter at de også slo MHI/GIV Akt/holum 41–21 i sin forrige kamp, også det på bortebane.

– Nå har vi møtt bunnlagene i de to siste kampene nå, og allerede på tirsdag møter vi Flekkefjor­d igjen på hjemmebane.

Til den kampen må vi prøve å tenke på hva vi kan gjøre bedre og luke bort småfeilene. For i dag var det en periode vi ikke var helt på, falt ned og hadde feilpasnin­ger og dårlige pasninger og litt tekniske feil, sier Kovacevic Brekne.

– Må vaere fornøyde – Hva tar dere med dere fra en kamp som dette?

– Vi tar med oss det gode forsvarssp­illet vi hadde i perioder, og at vi klarer å kjøre fart i ankomstfas­en. Samtidig kan vi få enda mer flyt i kampen. Men når vi scorer nesten 40 mål og slipper inn under 20 mål, så må vi vaere fornøyde med kampen, sier Kovacevic Brekne.

 ?? FOTO: VIKTORIA TØNNESSEN ?? Flik-jubel etter torsdagens seier i Flekkefjor­d.
FOTO: VIKTORIA TØNNESSEN Flik-jubel etter torsdagens seier i Flekkefjor­d.
 ?? FOTO: ODA HAALAND JENSEN ?? Hedda Simonsen i aksjon i en tidligere kamp.
FOTO: ODA HAALAND JENSEN Hedda Simonsen i aksjon i en tidligere kamp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway