Lister

– Ganske stort for meg å vinne

Reidun Oline Foss Nilsen fra Lyngdal skytterlag ble nylig landsdelsk­retsmester i juniorklas­sen under et skytestevn­e på Holum i Mandal.

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

– Jeg synes det var veldig spennende. Det er første gang jeg blir landsdelsk­retsmester, og jeg forventet egentlig ikke å bli det, så det var veldig overrasken­de. Da det ikke er så mange landsdelss­tevner i Norge, så er det ganske stort for meg å vinne dette, sier

Foss Nilsen til Lister.

Hun forteller at det ikke gikk like bra på stevnet like før, og at hun dermed var litt spent foran dette stevnet.

– Jeg visste derimot hva jeg måtte gjøre for å skyte bedre. Jeg fikk også god hjelp fra folk i skytterlag­et, så det gikk fint, sier Foss Nilsen.

– Hadde du forventet at du skulle bli landsdelsk­retsmester?

– Nei, jeg hadde ikke det, da jeg har god konkurrans­e rundt meg. Den eneste forventnin­gen jeg hadde til dette landsdelss­tevnet var egentlig bare å skyte enda bedre enn forrige gang. Det gjorde at jeg ikke hadde så mye press på meg, noe som kan vaere en av grunnene til at jeg gjorde det såpass bra, sier Foss Nilsen.

Søndag skal hun delta på et samlagsste­vne før det enste store for henne blir innendørs landsskytt­erstevne i begynnelse­n av februar.

– Jeg er i grunnen bare med for gøy. Mine forventnin­ger der er å gjøre det så godt jeg kan og forhåpentl­igvis ikke gjøre feil. Ellers gleder jeg meg til å reise dit for å møte kjente og ha det gøy. Dette blir mitt første innendørs landsskytt­erstevne, så det blir veldig nytt, sier Foss Nilsen.

Hun trives med skyting, og har ikke planer om å gi seg enda.

– Jeg har ambisjoner om å fortsette med skyting for å ha det gøy. Neste år skal jeg opp i en ny klasse, så da blir det litt vanskelige­re. Forhåpentl­igvis får jeg en veldig fin start på den klassen slik at det går bra videre, sier Foss Nilsen.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Reidun Oline Foss Nilsen fra Lyngdal skytter ble i helgen som var landsdelsk­retsmester i juniorklas­sen.
FOTO: PRIVAT Reidun Oline Foss Nilsen fra Lyngdal skytter ble i helgen som var landsdelsk­retsmester i juniorklas­sen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway