Lister

Fant bilene sine med punkterte dekk

Søndag formiddag skulle et ektepar med feriebolig i Vanse ut for å kjøre tur. Det ble det ikke noe av, da noen hadde stukket hull i dekkene deres.

- MARLENE TOLLAKSEN NILSEN marlene.nilsen@lister24.no

Ekteparet ønsker å vaere anonyme, men forteller at adressen det er snakk om er Nordhassel­veien. De mener også at det er viktig at bekymringe­n deres kommer frem.

– Feriebolig­en vår ligger i et område man ikke bare kjører forbi. Man må liksom oppsøke huset. Det var en bil som sto i carporten og ladet, og den andre sto parkert på jordet. Det var to dekk på begge bilene som ble rasert. I nitten år har vi hatt denne fritidsbol­igen på Lista, men vi har aldri opplevd noe lignende før, forteller ekteparet.

De mener at hendelsen må ha funnet sted natt til søndag.

– Det var en nabo som hjalp oss og prøvde å få luft i dekkene. Men det var ikke sjans. Det var store hull som tydelig er kommet ved bruk av en skarp gjenstand, forklares det.

Med en egenandel på totalt 12.000 kroner er ekteparet både frustrerte og bekymret.

– Vi skal jo føle oss trygge her. Dette er heller ikke et område med fullt av ungdomsgje­nger, noe som kanskje kunne forklart noe. Vi bor ikke naer veien, så man må inn noen gater for å komme til oss.

De gjentar at boligen er på en fredfull plass, og at dette ikke er noe gøy for dem.

– Bilene hentes med NAF og blir kjørt til naermeste verksted for nye dekk. Vi kommer til å sette opp kamera. Det er jo ikke greit, dette her. Vi har ikke vaert her på en måned, så kommer vi tilbake, også skjer dette. Vi har aldri opplevd noe lignende, selv ikke i storbyene, fortelles det fra et bekymret ektepar.

Saken er anmeldt til politiet.

Politistas­jonssjef ved Farsund og Lyngdal politistas­jon, Jan Åge Sakariasse­n forteller til Lister at de har kjennskap til denne saken.

– Vi er ellers ikke kjent med andre lignende hendelser slik som denne, forteller politistas­jonssjefen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway