Lister

Har sagt opp rektor-jobben

Etter å ha jobbet i til sammen 13 år på Lista ungdomssko­le, hvorav de siste fem årene som rektor, har Kjell Konradsen bestemt seg for å slutte i jobben.

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

– Det er ikke noe dramatikk i dette. Jeg var lysten på å prøve meg på noe nytt, og så var det en jobb i fylkeskomm­unen jeg søkte på og fikk, så da bestemte jeg meg for at det prøver jeg, sier Konradsen til Lister.

Jobben han har fått er en nyopprette­t pedagog-stilling hvor han kommer til å vaere mest på Eilert Sundt videregåen­de skole i Farsund og Lyngdal.

– Jeg var laerer i 15 år, først på Vanse skole før jeg begynte på Lista ungdomssko­le for 13 år siden. Deretter begynte jeg i skoleledel­sen med først tre år som inspektør før jeg nå har vaert rektor de siste fem årene. Jeg blir nok aldri helt ferdig med å vaere laerer, så da jeg valgte å søke på jobben og valget falt på meg, så var det veldig greit å gjøre et bytte, sier Konradsen.

Slutter i mai

Han opplyser at han har siste arbeidsdag ved Lista ungdomssko­le i midten av mai. Selv om han har vaert lysten på å prøve å gjøre et skifte, innrømmer han at det også blir litt rart å slutte på Lista ungdomssko­le.

– De 13 årene jeg har hatt her har vaert veldig fine. Det er en skole som det har skjedd mye bra på, og som det har vaert moro å få vaere en del av. Jeg føler at jeg har vaert med på å flytte skolen i riktig retning, så jeg føler jeg kan ha god samvittigh­et. Så får andre avgjøre om de er like fornøyde, men selv føler jeg at jeg forlater skolen på et tidspunkt som er bra. Samtidig skal det også bli litt godt å gjøre litt andre ting en periode, sier Konradsen.

– Hva kan du si om den stillingen du går inn i på videregåen­de?

– Jeg er realist i fagkrets, men dette er som sagt en nyopprette­t stilling, slik at den på en måte skal bli formet litt mens jeg jobber, sier Konradsen.

– Fine år

Etter nesten 24 år som ansatt i

Farsund kommune, skal han nå altså over i fylkeskomm­unen, som de videregåen­de skolene som kjent ligger under.

– 24 år er jo en stund, og det har vaert noen fine år. Jeg tar derfor bare med meg gode minner fra tiden i kommunen, men jeg tror jeg vil få det veldig greit med ny arbeidsgiv­er også, sier Konradsen.

– Er det noe du kommer til å savne?

– Jeg kommer nok til å savne kollegaene mine, for jeg har hatt noen bra arbeidskol­legaer. Men det blir sikkert vel så bra der jeg skal også, sier Konradsen.

Det er ikke noe dramatikk i dette

Kjell Konradsen

 ?? FOTO: OLAV HOEL ?? Kjell Konradsen har vaert rektor ved Lisa ungdomssko­le siden 2019.
FOTO: OLAV HOEL Kjell Konradsen har vaert rektor ved Lisa ungdomssko­le siden 2019.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway