Lister

– En helt okei oppkjøring

En tung start på kampen gjorde at Lyngdal lørdag tapte 3–1-tap hjemme mot Donn, som rykket ned fra 3. divisjon i fjor.

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

– Det var en helt okei oppkjøring. Det var en treningska­mp mot et godt Donn-lag, hvor vi får kjørt oss litt i 1. omgang hvor vi slipper inn to litt unødvendig­e mål, hvor vi ikke er med på en dødball og et innlegg vi burde ha fått unna. I 2. omgang er veldig bra hvor vi henger med. Den omgangen ender 1–1, og vi biter godt fra oss, sier assistentt­rener Anders Glendrange, som ledet laget sammen med lagleder Erlend Nielsen.

Mens Donn skal ha hatt med seg 18 spillere til kampen, skal Lyngdal kun ha hatt med seg 13, noe som gjorde at Lyngdal kun hadde to spillere å bytte på mens Donn hadde sju.

– Vi har med oss seks spillere som holder junioralde­r og en guttespill­er som kom inn på slutten i Sander Berglund, så dette var en god økt for oss mot et godt lag, sier Glendrange.

Fikk svar

– I dag var fokuset egentlig å ligge og presse lavt og ta de overgangen­e og muligheten­e vi hadde. Det klarte vi tidvis, blant annet da Johannes Toft scoret et fint mål, fortsetter han.

– Føler dere at dere fikk noen av de svarene dere ønsket i dag?

– Ja, noe får vi. Vi må jobb mye, løpe mye og forsvare oss mye, og ta de kontringen­e vi får. Det koster mye krefter, men det står vi i, så det er et godt utbytte. Det er jo tidlig da vi fortsatt bare er i midten av februar, påpeker Glendrange, og sikter til at serien ikke starter før etter påske.

– Han står frem

Han trekker frem Johan Sanden som lagets beste i denne kampen.

– Han står frem og er virkelig vår beste mann. Det er gøy å se, og han er i god form. Rasmus Dragland og Johannes Toft står også frem og pusher de unge, sier Glendrange.

– Hvordan føler dere at dere ligger an per nå?

– Vi ligger greit an. Det er mange på trening, og vi prøver å holde tre treninger og en treningska­mp i ukene fremover, så godt det lar seg gjøre. Formen er stigende, så jeg føler at vi ligger fint an, sier Glendrange

 ?? FOTO: OLAV HOEL ?? Johannes Toft scoret Lyngdals eneste mål.
FOTO: OLAV HOEL Johannes Toft scoret Lyngdals eneste mål.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway