Lister

Idrettslag­et har fått ny leder

90-årsjubilan­ten Konsmo idrettslag kan skilte med god aktivitet og mange ildsjeler. To av dem er avtroppend­e leder Camilla Kvås, som nå gir stafettpin­nen videre til Danny Fåland.

- ÅSE ASTRI BAKKA aase@lister24.no

Konsmo idrettslag var onsdag samlet til årsmøte med en liten markering av at laget i år fyller 90 år. Denne bestod av kake og et historisk tilbakebli­kk.

Reidun Bakken har sendt avisen et referat etter årsmøtet. Ifølge dette har idrettslag­et en jevn og god aktivitet i gruppene håndball, fotball, frisbee, trim, ski og friidrett. Dette takket vaere stor innsats fra frivillige.

– Valgkomite­en melder om en positiv, men hektisk arbeidsper­iode. Mange var positive til å påta seg oppgave for laget i år og noen ville gjerne bli spurt igjen om et par år. Lillian Lende har ledet arbeidet i valgkomite­en og ble takket av med blomster for dette arbeidet, opplyser Bakken.

Fjorårets leder Camilla Kvås takket for seg på årsmøtet.

– Å finne ny leder er ikke alltid så enkelt, så vi var svaert takknemlig­e når Danny Fåland sa ja til å påta seg denne oppgaven. Han har vaert styremedle­m i laget i 2023 og tidligere leder for fotballgru­ppa. Han kjenner derfor godt til oppgavene og folkene han vil ha rundt seg, opplyser Bakken.

En annen som takket for seg, er Helene Ågedal. Hun har vaert aktiv i idrettslag­et i mange år med forskjelli­ge oppgaver og fikk med seg blomster som en synlig takk for innsatsen. Det samme gjorde Tor Arvid Kristensen, som har vaert lagets revisor i cirka 25 år.

Konsmo idrettslag hadde ved nyttår 330 medlemmer, og tallet vokser.

– Ikke minst takket vaere det flotte treningsro­mmet som i 2023 fikk en skikkelig oppgraderi­ng. Susann Bjørkelid og Maren Øydna har hatt ansvaret for trimrommet, noe de nå overlater til Sander Snartemo, Freddy Åkset og Petter Ougland. Styrketren­ingen på torsdagskv­eldene, som Susann startet opp, har også vaert et kjaerkomme­t tilskudd til lagets aktivitet, ifølge Bakken.

Laget har god økonomi etter flere år med overskudd.

– Derfor hadde vi noen planlagte investerin­ger i 2023 som ga et underskudd på 96.500 kroner. Vedtatt budsjett for 2024 legger opp til et underskudd på 195.000 kroner. Den største investerin­gen her er et lagerbygg som skal settes opp i «grushola», opplyser Reidun Bakken

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Danny Fåland ble nylig valgt som ny leder for Konsmo Idrettslag.
FOTO: PRIVAT Danny Fåland ble nylig valgt som ny leder for Konsmo Idrettslag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway