Lister

FLIK fortsetter seierstoge­t

FLIKS håndballda­mer fosser mot opprykk til 3. divisjon etter sin sjuende strake seier.

- TOM ARILD STØLE tom.arild@lister24.no

– Muligheten­e er gode ja, men vi tar kamp for kamp. Vi spiller for å rykke opp, og så tar vi en vurdering når sesongen er over hva vi gjør. Men mest sannsynlig er det riktig av oss å rykke opp, og satse på å få til et lag som etablerer seg i 3. divisjon. Det vil helt klart vaere en fordel for distriktet, sier Flik-trener Gunnar Berstad etter at laget hans slo Søgne 32-28 torsdag kveld.

Seieren var den sjuende strake til Flik-damene, som befestet sin posisjon som suveren leder av 4. divisjon, seks poeng foran Lund, som har én kamp mindre spilt.

Ble herjet med

Men det gikk ikke på skinner i starten av torsdagens kamp. Vertene ledet med hele 6-1 etter drøye seks minutter.

– Søgne hadde en ving som herjet med oss i starten, og som vi ikke klarte å få has på. Men da vi fant ut av hvordan vi skulle stoppe henne, så klarte vi å stabiliser­e kampen, sier Berstad.

For da kvarteret var spilt hadde Flik-damene tatt igjen Søgnes ledelse. Derfra og ut omgangen fulgte lagene hverandre i målprotoko­llen.

– Men fra fem minutt ut i andre omgang så var det egentlig aldri noen tvil om hvem som skulle vinne. Da var vi skikkelig påskrudd både i forsvar og i angrep, og på det meste var vi oppe i en seksmålsle­delse, slik at det ble en grei seier til slutt, forklarer Gunnar Berstad.

Han er godt fornøyd med antall scorede mål, selv om han mener at laget i perioder slapp inn litt for lette mål.

– Men alt i alt er vi godt fornøyd. Selv om noen scoret flere mål enn andre, så var dette igjen en lagseier der alle var med og bidro. Alle jobber for hverandre og med hverandre, og har det gøy på banen. Det er viktig, sier Flik-treneren.

Fem kamper igjen

Førstkomme­nde mandag venter Lund på andre banehalvde­l i Listahalle­n. Lund er det eneste laget som har påført FLIK tap i årets sesong. De gjorde de i den siste kampen før jul, da de vant 27-22.

– Det er et lag som er litt opp og ned. De spiller jevnt mot mange lag. Men kampen mot Lund blir selvsagt viktig. Slår vi dem, så ligger vi veldig godt an med tanke på å sikre opprykket, sier Berstad.

FLIK har fem kamper igjen av serien. Siste serierunde spilles i Listahalle­n mot Kristiansa­nd 9. april.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? FLIKS håndballda­mer kunne torsdag kveld juble for nok en seier, denne gangen etter 32-28 borte mot Søgne. Bak fra venstre: Ida Kristine Hofset, Malin Larsen, Emma Salvesen, Vilde Dale Jørgensen, Ingrid Brønn Hansen, Helene Kolnes og Hedda Margrethe Krag Simonsen. Foran fra venstre: Andrea Eriksen Litland, Sara Johannesse­n, Mette Lode, Emilie Lynge Poulsen og Viktoria Tønnessen.
FOTO: PRIVAT FLIKS håndballda­mer kunne torsdag kveld juble for nok en seier, denne gangen etter 32-28 borte mot Søgne. Bak fra venstre: Ida Kristine Hofset, Malin Larsen, Emma Salvesen, Vilde Dale Jørgensen, Ingrid Brønn Hansen, Helene Kolnes og Hedda Margrethe Krag Simonsen. Foran fra venstre: Andrea Eriksen Litland, Sara Johannesse­n, Mette Lode, Emilie Lynge Poulsen og Viktoria Tønnessen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway