Lister

Åpen om samlivsbru­dd

Erik Alfred Tesaker fra Gyland i Flekkefjor­d, kjent som «Oppfinnere­n», skriver åpent på Facebook om samlivsbru­dd med kona Ellen Marie Tesaker.

- MARLENE TOLLAKSEN NILSEN marlene.nilsen@lister24.no

– For andre kan denne situasjone­n oppleves mer dramatisk. Jeg og Ellen Marie er utrolig glad i hverandre og har stor respekt for hverandre. Det er noe som ikke kommer så brått på for oss. Vi ser frem til å vaere verdens beste venner, heie på hverandre og gjøre alt vi kan for at dette skal bli fint for hele familien. Det er ikke noe dramatikk involvert i dette for vår del, forteller Erik Alfred Tesaker til Lister.

Etter 20 år sammen, går de altså hver sin vei.

På Facebook-siden sin innleder han innlegget med: "Det var en deilig sommerdrøm, men tenk nå er den over".

– Jeg og Ellen Marie har kommet til et veikryss. Livet er et uvisst prosjekt og av og til må man ta store valg. Kjaerlighe­ten har de senere år gått over i et varmt vennskap. Etter 20 magiske somrer sammen har vi bestemt oss for å gi hverandre mer frihet, og gå hver vår vei. Vi har ingenting annet en enorm respekt og kjaerlighe­t til hverandre, og er først og fremst takknemlig­e over alt vi har fått oppleve og bygge sammen med de vidunderli­ge barna våre i Øystøl. Vi vil fortsatt vaere sterkt tilstede for hverandre som foreldre og venner. Derfor ønsker vi ikke å se på dette som et nederlag, men som en gave at to så ulike mennesker som oss to har fått 20 gode år sammen, skriver han i Facebook innlegget.

I innlegget forteller han at han ønsker forståelse og respekt for valget og for tiden familien befinner seg i.

– Samtidig ser vi frem til et nytt, spennende kapittel i livet, hvor vi skal følge og heie på hverandre som bestevenne­r, heter det i innlegget.

 ?? FOTO: KJARTAN BJELLAND / FAEDRELAND­SVENNEN ?? Erik Alfred Tesaker og kona Ellen Marie Tesaker går hver sin vei etter 20 år sammen.
FOTO: KJARTAN BJELLAND / FAEDRELAND­SVENNEN Erik Alfred Tesaker og kona Ellen Marie Tesaker går hver sin vei etter 20 år sammen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway