Lister

Barøy med nytt albumslipp

Mandag 1. april kom Tor Arve Barøys andre album ut på streamingt­jenester. Det har fått tittelen «Herifrå».

- CECILIE NILSEN cecilie.nilsen@lister24.no

– Jeg fikk snarlig etter at første albumet mitt «Bedre enn ingenting» kom ut, tanken om at dette vil jeg gjøre igjen. Ikke på grunn av at det forrige ble en salgssukse­ss, men på grunn at at det var himla morro å få realisert. Selve prosessen med gjennomfør­ing av innspillin­gen var en nydelig opplevelse, skriver Tor Arve Barøy i en pressemeld­ing.

Lokal kunstner på cover

Hans nye album har fått tittelen «Herifrå». Og coveret prydes at et flerfarget linoleumst­rykk laget av kunster Hans Buch-iversen.

I slutten av april, eller tidlig i mai, kommer plata også ut på vinyl.

Dessuten planlegges det en releasekon­sert i forbindels­e med plateslipp­et.

Ifølge Barøy er også denne plata stort sett innspilt i Riverside studio i Kvinesdal. Plata er produsert av Barøy selv og Thomas Gallatin.

– Gode musikerkol­leger

– Mange gode musikerkol­leger er med og spiller på denne plata, sier Barøy, og nevner:

Christian Seneger på trommer, Daniel Hinderaker på kor og trommer, Thomas Gallatin på bass og perkusjon, Thor Helge Hansen på piano, Sven Eivind Stakkeland på tangenter, Ann Kristin Eikeland på kor og tangenter, Narve Kristianse­n på saxofon og tinnfløyte, Kardo Kiis på saxofon, Inge Svege på orgel og kor, Kaldo Kiis på kirkeorgel og trombone, Andrè Nedland på gitar, kor og bass, Daniel Leiv Collett på trommer, Joe Rusi på gitar, Ivan Linnik på gitar, Bjørn Ove Haugland på fele, Jan-egil Bøgwald på elektrisk 12-strenger, Kjell Håkon Aalvik på trommer, Jostein Kydland på bass, Arne Marthinsen på hammond og Jarl Werdal på trommer.

– Hyggelige tilbakemel­dinger

Han forteller at to av låtene er spilt inn live i Kvinesdal kulturhus, og mixet av Glenn Håland.

– Jeg håper fok vil like dette albumet. To av låtene er allerede sluppet via Youtube; to musikkvide­oer, forteller Barøy, og avrunder:

– Spesielt har låta «Herifrå» fått god respons, og gitt meg mange hyggelige tilbakemel­dinger. Det vil dukke opp enda en musikkvide­o i løpet av ikke så lenge.

Mange gode musikerkol­leger er med og spiller på denne plata.

Tor Arve Barøy

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Tor Arve Barøy er aktuell med album nummer to; «Herifrå». Her fra studioinns­pilling i Riverside studio i Kvinesdal.
FOTO: PRIVAT Tor Arve Barøy er aktuell med album nummer to; «Herifrå». Her fra studioinns­pilling i Riverside studio i Kvinesdal.
 ?? FOTO: PRIVAT ?? Plata er produsert av Tor Arve Barøy selv og Thomas Gallatin.
FOTO: PRIVAT Plata er produsert av Tor Arve Barøy selv og Thomas Gallatin.
 ?? FOTO: PRIVAT ?? Plata er produsert av Barøy selv og Thomas Gallatin (bildet).
FOTO: PRIVAT Plata er produsert av Barøy selv og Thomas Gallatin (bildet).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway