Lister

Travle dager for bilskadefi­rma med millioninn­tekt

Etter et travelt år i 2023, sier Bilskade Kvinesdal AS seg fornøyd med en totalinnte­kt på 22 millioner kroner.

- MARLENE TOLLAKSEN NILSEN marlene.nilsen@lister24.no

– Vi er godt fornøyd. Det har jo blitt utrolig mye mer for oss å gjøre, forteller daglig leder av Bilskade Kvinesdal AS, Svein Morgan Nilsen.

Regnskapet for bilskadefi­rmaet viser en totalinnte­kt på 22 millioner kroner. Dette ga et driftsresu­ltat på 3,9 millioner kroner og et årsresulta­t på 3 millioner kroner i 2023.

Nilsen begrunner arbeidsmen­gden som årsak for hvorfor totalinnte­kten for 2023 var rundt 6,8 millioner kroner mer enn i 2022.

Leveringsl­øsning

Firmaet er et utspring fra Toyota Flekkefjor­d AS og Kverneland bil, men er ellers frittståen­de.

De tilbyr flere tjenester innen skader på bil, men Nilsen forklarer at det er stort sett forsikring­sskader som blir fikset hos dem.

– Vi hadde en del av dem i fjor. Da var det veldig mye å gjøre. Jeg vet ikke hvorfor folk krasjer så mye, ler han.

Han forteller også at det har blitt faerre bilverkste­der rundt i området, og at det trolig kan vaere en grunn til hvorfor de har hatt et travelt år. Han tror også at effekten med å levere inn bilen til Flekkefjor­d, istedenfor Kvinesdal, kan vaere med på resultatet.

– Det var et annet bilverkste­d i Flekkefjor­d som ble lagt ned, så det kan jo vaere en grunn. Vi har også en ordning med at folk kan taksere bilen, levere den og hente den hos Toyota i Flekkefjor­d, dersom de ikke har anledning til å hente eller levere den i Kvinesdal. Det kan jo også vaere en grunn til at folk fikser bilen sin hos oss, sier han.

Jeg vet ikke hvorfor folk krasjer så mye

Svein Morgan Nilsen

– Det beste året

– 2023 er til nå deres beste år i inntekt. Hva tenker du om det?

– Det er jo desidert det beste året, men det er travle tider, så det skaper jo et godt resultat. Det er travle dager nå også. Det er fullt kjør, sier Nilsen.

Han vil foreløpig ikke spekulere i om 2024 gir like gode resultater.

– Det er jo veldig varierende. Noen måneder kommer det perioder hvor det ikke er like travelt, men om det fortsetter slik som det gjør nå er det ikke umulig. Men det er ikke godt å spekulere i enda. Nå har vi også hatt en glatt vinter. Det har også vaert med på å føre til at det har vaert mye å gjøre, konkludere­r han.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? – Det er jo desidert det beste året, sier daglig leder Svein Morgan Nilsen for Bilskade Kvinesdal AS om fjoråret.
FOTO: PRIVAT – Det er jo desidert det beste året, sier daglig leder Svein Morgan Nilsen for Bilskade Kvinesdal AS om fjoråret.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway