Lister

Svar til Reidun Bakken og «kalde hjerter»

- Eivind Husøy

Reidun Bakken KRF påstår som rett er at jeg ofte har snakket om Lyngdal Krf’s «kalde hjerter» fordi de har sagt nei til forslag om å prioritere barn og unge. Jeg har også påstått i den samme forbindels­en at aerlighet er viktig i politikken, og at KRF må tørre å kalle en spade for en spade. Men det er ikke kun meg – det er også andre som har uttalt og forventet at nettopp KRF burde vaere mer direkte og oppriktige. De bør ikke ta omveier rundt vanskelige og viktige spørsmål – de bør faktisk tørre å si det de innerst inne mener.

Dette burde gjelde spesielt for etiske problemsti­llinger, men også andre mer trivielle saker som f.eks. den aktuelle utbyggings­saken med rassikring av Fv 460 forbi Havåsen.

Når gruppelede­r Reidun Bakken vet at forslaget fra Høyre som KRF støttet, ville medføre at 30 millioner kroner fra fylkeskomm­unen kanskje blir annullert , og dermed ingen vei, da burde man ikke fremstille det - slik det blir gjort - som om at KRF varmt går inn for å rassikre veien.

Kall en spade for en spade – ikke gjør seg bedre enn det man er, er vel en god livsregel.

Jeg tror for øvrig ikke at KRF hverken er bedre eller dårligere andre politiske partier i Lyngdal, men jeg etterlyser mer aerlighet og det å tørre å fronte hva man står for.

Jeg etterlyser mer aerlighet og det å tørre å fronte hva man står for.

Jeg tror både at det politiske samarbeids­klimaet da blir bedre, og jeg er også så freidig at jeg faktisk tror at de som tradisjone­lt heier på KRF da blir mer fornøyd med sitt parti.

Det blir ellers spennende å se hvordan Lyngdal KRF vil stille seg til gang og sykkelvei ut til Svennevig – vil de da også si nei fordi det jo er en fylkeskomm­unal oppgave? Eller vil de da få til en ny uventet vri i sine argumenter for å kunne støtte det?

gruppelede­r Ap

 ?? ?? Eivind Arnt Husøy (Ap) svarer på leserinnle­gget fra Reidun Bakken (KRF)
Eivind Arnt Husøy (Ap) svarer på leserinnle­gget fra Reidun Bakken (KRF)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway