Lister

Vant målkalas i serieåpnin­gen

FLIK hadde full kontroll i seriepremi­eren, men gjorde den unødvendig spennende på slutten.

- TOM ARILD STØLE tom.arild@lister24.no

– Det ble jo rene håndballre­sultatet til slutt. Men alt i alt er vi godt fornøyd. Det er de tre poengene som teller. Jeg sa til spillerne at de måtte dra hjem og nyte dem, for seieren er viktigst, sier FLIKtrener Trond Kjørrefjor­d etter lørdagens 5-4-seier i hjemmemøte­t med Vindbjart 3.

Da Kim André Lauritsen satte inn 5–2-målet fire minutter i andre omgang trodde alle de fremmøtte på Sparebanke­n Sør Arena Farsund at seieren var i boks. Men to mål på tampen av kampen til bortelaget gjorde at spenningen ble langt større enn den behøvde å bli.

– Fem scorede mål er jo normalt nok til å vinne en fotballkam­p. Men faktisk kunne vi ut fra sjansene å bedømme fort ha scoret tre ganger til. Når det gjelder baklengsmå­lene så skyldtes tre av dem personlige feil. Slike ting er enkle å luke bort til seinere. Det hadde vaert litt mer bekymrings­fullt hvis det hadde vaert spillemål, sier Kjørrefjor­d.

Foruten Lauritsen så scoret Joachim Andreassen, som har vendt hjem igjen etter et opphold i Lyngdal tre ganger for FLIK lørdag. Han ble kåret til FLIKS beste spiller. Venndølene ga også FLIK et mål i form av et selvmål.

– Vi styrte kampen, og spilte egentlig en veldig god kamp. Vi har et godt trent lag, og vi skal forsøke å spille offensiv fotball fremover. Jeg vil heller vinne 4-2 enn 1-0. Men så krever en slik type fotball også at laget er godt trent. Jeg tror det kan bli gøy utover i sesongen. Vi har startet litt på nytt, og det er en ny giv i laget, mener Trond Kjørrefjor­d, som i sin tid selv var en notorisk målscorer i den da hvitgrønne Fil-drakten, før FLIK så dagens lys.

Neste gang FLIK skal i aksjon er borte mot Donn 2 mandag 22. april.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? FLIK slo Vindbjarts tredjelag 5-4 i serieåpnin­gen på Sparebanke­n Sør Arena Farsund lørdag. Her er det Tore Westmoen som fosser fram. Til høyre for ham Max Meberg og Karl Rødseth.
FOTO: PRIVAT FLIK slo Vindbjarts tredjelag 5-4 i serieåpnin­gen på Sparebanke­n Sør Arena Farsund lørdag. Her er det Tore Westmoen som fosser fram. Til høyre for ham Max Meberg og Karl Rødseth.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway