Men's Health treningsguide 2018

Tren hurtighet & kraft

-

Han er kjent som Danny Broflex. Mottoet hans er: «Ikke gi deg!» Kompentans­en hans er «å vaere sterk, og ha en hårløs kropp.» Denne populaere YouTube-personligh­eten er en moderne reinkarnas­jon av Hans og Franz (fra TV-showet Saturday Night Live), men med ordentlige muskler, og virkelig god sportsånd. Dannys egentlige navn er Dan Bailey, han er tidligere friidretts­stjerne ved Ohio University, har jobbet som trener ved det amerikansk­e forsvarsde­partemente­t, og er ambassadør for kosttilsku­ddsfimaet Progenex. Bailey skapte seg en karriere etter å ha gjort suksess i Crossfit Games, og han har en rekke store prestasjon­er bak seg, både i og utenfor konkurrans­e. Han kan støte 154 kg, og løpe 400 meter på under 50 sekunder. Fem ganger har han deltatt i CrossFit Games, og fem ganger har han havnet blant de ti beste. Men Bailey vil mer enn å bygge muskler. I fjor sommer donerte han 170 000 kr til bygging av en skole i Kenya. Det var en stor investerin­g for Bailey, som vant 320 000 kr da han kom på fjerde plass i CrossFit Games i 2015. «Jeg ønsker å bidra til en bedre verden», sier han.

 ??  ?? «Finn ut hva du må gjøre for å komme dit – og gjør det! Det finnes ingen magisk pille, hemmelighe­ten er beinhard jobbing.»
«Finn ut hva du må gjøre for å komme dit – og gjør det! Det finnes ingen magisk pille, hemmelighe­ten er beinhard jobbing.»
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway