Se og Hør Extra

SAVNET KJAERESTEN INTENST

«Kompani Lauritzen»-deltakeren knakk helt sammen da hun igjen hørte stemmen til kjaeresten.

- TEKST: BJØRN EKKER FOTO: ANDREAS FADUM, TV 2, PRIVAT

Ny erfaring. Sangeren Alexandra Rotan (27) hadde så vidt lagt bak seg MGP med KEiiNO før hun igjen ble TV-aktuell. For første gang i livet sitt deltar hun i en reality der sangen ikke står i høysetet – «Kompani Lauritzen» på TV 2.

– Det er uvant å se meg selv som dette på TV, men jeg var innstilt på å bare gi alt fra start. Jeg tenkte at jeg endelig har mulighet til å vokse som menneske på et vis, sier hun.

– Jeg husker det spesielt fra baklengsst­upet, som var det første vi gjorde. Jeg ville ikke stå der og grue meg, forteller den blide 27-åringen til Se og Hør.

– Så jeg gikk rett ut på brettet, og bare falt. Det var målet mitt, at jeg skulle gjøre det på den måten uansett hvor redd jeg var.

Hundre ganger verre. Alexandra syntes det var tøft å venne seg til det beinharde militaerre­gimet til oberst Dag Otto Lauritzen (67).

– Jeg gikk fra å vaere på turné den sommeren til å bli kastet inn i dette. Jeg hadde plutselig null kontakt med kjaeresten min, familien og KEiiNO. Det var som natt og dag fra hva jeg var vant til, sier hun.

Men det var ikke bare psykisk tøft.

– Det var hundre ganger verre fysisk enn jeg trodde det skulle vaere. Jeg trodde jeg var bra nok trent, men jeg var ikke det i det hele tatt, sier hun og ler.

Heftig. Like før påske kunne Alexandra feire toårsdag med kjaeresten Markus Maaren Bastøe (29). De er mye sammen både privat og på jobb, og dermed var overgangen ekstra stor.

– Det aller tyngste var å vaere borte fra Markus. Det var ganske heftig, sier hun.

Gråt i telefonen. Heldigvis for Rotan fikk deltakerne lov til å ringe hjem én gang i uka.

– Første gangen jeg fikk lov var etter syv dager. Da snakket jeg med Markus i én time. Det var veldig sårt, og veldig, veldig leit. Tenk å reise frivillig vekk fra kjaeresten sin på den måten. Men forholdet blir jo bare sterkere av sånt, sier hun.

– Hvordan reagerte du under den samtalen, da?

– Det kom tårer! Men «Kompani Lauritzen» har jo blitt «Rotans tårer minutt for minutt». Jeg gråter jo absolutt hele tiden! Så da måtte jeg jo

gråte under den telefonsam­talen også, sier hun og ler.

Flyttet sammen. I desember flyttet Rotan og Bastøe inn i sin nye leilighet på Grünerløkk­a i Oslo. Til Se og Hør avslører TV-profilen at paret kjøpte leilighete­n mens Rotan var på innspillin­g av nettopp «Kompani Lauritzen».

– Ja, vi kjøpte den mens jeg var borte. Samtidig skulle både hans og min leilighet selges. Så nå bor vi sammen, og det er veldig, veldig hyggelig. Endelig har vi fått oss et hjem sammen, sier hun fornøyd.

 ?? ??
 ?? ?? IMPONERER: Alexandra Rotan har gjort en god figur i «Kompani Lauritzen». Men det har også blitt noen tårer …
IMPONERER: Alexandra Rotan har gjort en god figur i «Kompani Lauritzen». Men det har også blitt noen tårer …
 ?? ?? PÅ SCENEN: I år deltok KEiiNO i Melodi Grand Prix, og gikk nesten helt til topps.
PÅ SCENEN: I år deltok KEiiNO i Melodi Grand Prix, og gikk nesten helt til topps.
 ?? ?? Kjøpte leilighet
FLYTTET INN: «Kompani Lauritzen» ble spilt inn i fjor sommer – og mens Alexandra var med, kjøpte hun og kjaeresten Markus sin første leilighet. Her har de flyttet inn!
LENGTET: Alexandra Rotan hadde med seg kjaeresten Markus Maaren Bastøe på premierefe­sten for «Kompani Lauritzen». Hun legger ikke skjul på at Markus var svaert savnet under innspillin­gen.
Kjøpte leilighet FLYTTET INN: «Kompani Lauritzen» ble spilt inn i fjor sommer – og mens Alexandra var med, kjøpte hun og kjaeresten Markus sin første leilighet. Her har de flyttet inn! LENGTET: Alexandra Rotan hadde med seg kjaeresten Markus Maaren Bastøe på premierefe­sten for «Kompani Lauritzen». Hun legger ikke skjul på at Markus var svaert savnet under innspillin­gen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway