Se og Hør

PÅ BRYLLUPSRE­ISE MED HAGEN

- TEKST: TORE ØSTVOLD, TROND STENSÅSEN FOTO: ANDREAS FADUM, NTB, PRIVAT

Storslått. Da var nok Tommy n å ha med til Skottland, og Hagens jaktslott «Glenalmond House». Dette kjøpte milliardær­en for 250 millioner kroner for to år siden.

Ifølge DN er eiendommen på over 30 000 mål og har rundt 18 soverom, to spisestuer, bibliotek, vinkjeller, snooker-bord, tennisbane­r og et ott hageanlegg. Eiendommen inneholder også en farm med over 5000 sauer.

Hagen lover å feire sin nære medarbeide­r under oppholdet i Skottland.

Tid til feiring. – Tommy har en enorm arbeidskap­asitet. Og siden dette er å regne som hans første bryllupsre­ise, skal vi passe på at han blir feiret etter alle kunstens regler. Her skåler vi for Else og Tommy - og kjærlighet­en, sier milliardær­en.

Det var Hagens yngste datter Caroline (40) - som styrer familiesel­skapet Canica fra Sveits der hun bor med mann og re barn - som meldte på kokken Tommy i TV-konseptet «Else gifter seg i Spektrum».

De var alle på plass i bryllupet lørdag. Også Hagens eldste sønn Carl Erik (36) var til stede.

Hektisk søndag. Tommy selv tar alt oppstyret med knusende ro. Til Se og Hør sier han:

– Det var mye styr og ståk lørdag. Men det gikk overrasken­de bra.

Ble det noen biltur søndag - slik du hintet om etter vielsen?

– He he. Nei, det ble også en ganske hektisk søndag. Så den bryllupsre­isen må vi ha til gode, sier han og ler.

Livet er topp. – Men det var godt å komme hit til Skottland med mine gode kolleger og arbeidsgiv­ere. Stein Erik og barna hans har liksom vært familien min i 30 år nå. Nå har jeg fått Else i tillegg. Så nå er livet helt på topp - og jeg ser lyst på fremtiden, sier nygifte Tommy Johansen.

Se og Hør har forsøkt å kontakte Else Kåss Furuseth etter den store begivenhet­en, men ikke fått svar.

 ?? ?? GOD BOLTREPLAS­S: Jaktslotte­t «Glenalmond House» kjøpte Stein Erik Hagen for 250 millioner kroner for to år siden. Tommy måtte droppe bryllupsre­ise med Else  han måtte lage mat til konsernled­elsen som var samlet i Skottland.
GOD BOLTREPLAS­S: Jaktslotte­t «Glenalmond House» kjøpte Stein Erik Hagen for 250 millioner kroner for to år siden. Tommy måtte droppe bryllupsre­ise med Else han måtte lage mat til konsernled­elsen som var samlet i Skottland.
 ?? ?? NÆR MEDARBEIDE­R: Nygifte Tommy Johansen dro rett fra bryllup til sin arbeidsgiv­er Stein Erik Hagens slott i Skottland.
NÆR MEDARBEIDE­R: Nygifte Tommy Johansen dro rett fra bryllup til sin arbeidsgiv­er Stein Erik Hagens slott i Skottland.
 ?? ?? GOD Å STØTTE SEG TIL: Else og Tommy har hatt fire måneder sammen, og håper det varer livet ut.
GOD Å STØTTE SEG TIL: Else og Tommy har hatt fire måneder sammen, og håper det varer livet ut.
 ?? ?? SMILER HELT RUNDT: I et Instagrami­nnlegg takket Else  og delte sin glede over å ha truƒet Tommy.
SMILER HELT RUNDT: I et Instagrami­nnlegg takket Else og delte sin glede over å ha truƒet Tommy.
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway