Stavanger Aftenblad

Luften innen 2018.

-

TV Vest har lenge holdt til kun i Sør-Rogaland.

– Nå vil vi ekspandere. Det er lenge siden det var lokal-TV i Hordaland og Bergen, sier daglig leder i TV Vest, Jørund Kopren. Nå vil han etablere TV Vest Hordaland, og målet er å være på luften innen 1. januar 2018.

Bergenskon­tor

– Nå søker vi partnere, både fotografer, reportere og journalist­er. Samt selgere som har kontaktnet­tverk og kompetanse til å få oss etablert i Hordaland, sier Kopren.

Kanalen la nylig ut stillingsa­nnonse for i utgangspun­ktet fire medarbeide­re. De som til slutt får jobben blir også medeiere i kanalen. – Blir det kontor i Bergen? – Ja. Og dette skal være en selvstendi­g kanal med kun Hordalands-saker. Du skal kunne se på kanalen gjennom din TVleverand­ør. Vi er allerede sterke på nett, og skal også være det med den nye kanalen, sier TV Vest-sjefen.

TV Vest gikk konkurs i 2014, men ble raskt startet opp igjen. Siden da har det gått i pluss for tv-kanalen. Rogalandsk­analen som er i drift i dag produserer en halv time nytt innhold hver dag, og dette sendes i loop til neste gang det kommer nytt innhold. I tillegg til er de i 1989. i 2014. Konkursboe­t ble kjøpt av seks av de tidligere eierne og startet opp igjen. positivt resultat siden 2014. ni ansatte. å etablere TV Vest Hordaland, en lineær tv-kanal basert i Bergen, med oppstart antakeligv­is innen inngangen av 2018. tilgjengel­ig på nett og på Apple-tv.

Positiv konkurrent

Nyhetsreda­ktør i TV 2, Karianne Solbrække, er positiv til den nye kanalen. TV 2 har hovedkonto­r i Bergen

– TV 2 ønsker TV Vest velkommen til Bergen og Hordaland. I urolige tider for mediebrans­jen er det positivt at nye

 ?? FOTO: TV VEST ?? TV Vest har i nåværende form holdt på siden en konkurs i 2014. Siden den gang har de gått i pluss, og nå ønsker de å etablere seg i Bergen.
FOTO: TV VEST TV Vest har i nåværende form holdt på siden en konkurs i 2014. Siden den gang har de gått i pluss, og nå ønsker de å etablere seg i Bergen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway