Stavanger Aftenblad

Gerd Marie Vinskei 70 år

-

Gerd Marie Vinskei,

Hommersåk, er 70 år

15. september.

Jubilanten er eldst av en søskenflok­k på fem. Foreldrene var Borghild og Gudmund Vinskei.

Som misjonaerb­arn hadde hun 10 år av sin barndom i Etiopia. I flere av disse årene måtte hun gå på internatsk­ole. Det var ikke lett å bo hjemmefra i så ung alder.

Tilbake i Norge ble det en del flytting på grunn av farens arbeid. Fra Stavanger til Kristiansa­nd og så til Oslo der hun bodde i ca. 40 år.

Hun jobbet på Norrøna kafe og hotell i sitt yrkesaktiv­e liv.

Gerd Marie har alltid vaert glad i å synge, og hun har vaert med i ulike kor og misjonsfor­eninger.

Gerd Marie flyttet tilbake til Rogaland i 2003 og bor i eget hus på Hommersåk der hun stortrives. Hun opplever mye omsorg i bygda.

Gerd Marie er født med CP, men har alltid hatt en fantastisk livsgnist og evne til å glede seg over øyeblikket. Hun har alltid vaert en søster en kan stole på.

Hun har et handikap som har gitt henne mange utfordring­er i livet, men det har aldri hindret henne i å finne gleder med livet. Hun er opptatt med å vise omsorg for mennesker hun omgås. Hun strikker og baker.

Dagen skal feires med åpent hus på Lauvås bedehus, Hommersåk.

 ??  ?? Ole Nordskog fra Vigrestad, til høyre, har nylig mottatt gullklokke for 25 års lang og tro tjeneste ved Haugstad Trevarefab­rikk AS. Gullklokke­n ble tildelt av daglig leder Steinar Gulaker under et firmaarran­gement på Flor & Fjaere.
Ole Nordskog fra Vigrestad, til høyre, har nylig mottatt gullklokke for 25 års lang og tro tjeneste ved Haugstad Trevarefab­rikk AS. Gullklokke­n ble tildelt av daglig leder Steinar Gulaker under et firmaarran­gement på Flor & Fjaere.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway