Stavanger Aftenblad

Edvartsen vil slåss mot NFF

- NTB

Svein-Erik Edvartsen sier han vil fortsette kampen mot Norges Fotballfor­bund (NFF) i den pågående arbeidskon­flikten.

I ett innlegg på Facebook torsdag skriver Edvartsen at han vil ta kampen mot NFF i arbeidskon­flikten som har fått stor oppmerksom­het denne sesongen.

Tirsdag ble det kjent at Svein-Erik Edvartsen er ferdig i jobben som seksjonsle­der for samfunnsan­svar i NFF. Samme dag kom det fram at generalsek­retaer i NFF, Pål Bjerketved­t feilsendte en epost med til dels friske karakteris­tikker av toppdommer Edvartsen til. Innholdet i eposten var stemplet som konfidensi­elt og var ment for Bjerketved­ts kolleger i ledergrupp­a i NFF, men havnet også hos Edvartsen selv.

– Hva hadde du tenkt hvis toppsjefen der du jobbet hadde omtalt deg slik skriftlig til alle avdelingsl­edere, kjøpte deg ut av en av dine kontrakter 2,5 uker senere, og prøvd å kjøpe deg ut av din sivile jobb under en uke etter det første utløpet. Da John Christian Elden avslo det siste på mine vegne, fortsatte heksejakte­n, drittpakke­r i mediene, og falske beskyldnin­ger fram til han uten grunn sparket meg, skriver Edvartsen og fortsetter:

– Det blir tøft å stå opp mot ett milliardko­nsern som følgelig har mye større muskler enn meg, men jeg tar nå denne kampen en gang for alle.

 ?? SCANPIX ?? Svein-Erik Edvartsen gir seg ikke uten kamp.
SCANPIX Svein-Erik Edvartsen gir seg ikke uten kamp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway