Stavanger Aftenblad

Matbilde? NEI!

-

DRØSET: NEI. DET HOLDER NÅ!

Slutt å ta bilde av maten min! Og din mat. Slutt. Å. Ta. Bilde. Av. Den. Hører dere? Slutt. Jeg vil bare spise og bli mett. De to gulrøttene er IKKE en utstilling. Potetene trenger IKKE havne på Instagram fordi de ligger på ein løyen måde. Slutt! Legg vekk telefonen. Tante Kari og venninnene trenger ikke oppdateres på i hvilken grad vi har paprika i salaten. Den fiskesuppa skal spises, ikke tas bilde av gjennom et filter. Jeg gir vel fullstendi­g blanke i om koteletten ligner bitte litt på omrisset av Tyskland. Det er taco, for svarte! Ikke et Munch-bilde! Slutt nå. Jeg orker ikke mer. Ikke fotografer hamburgere­n min. Jeg vil ha varm mat, ikke bilder jeg ALDRI kommer til å se på av det som

EN GANG VAR

VARM MAT!

Hold opp, jeg orker ikke mer nå. Det er en lasagne, og den trenger du ikke

126 bilder av for å vise fram at vi har spist lasagne. Folk driter i hva vi har til middag på en tirsdag, eller om vi spiste kjøtt eller fisk i Syden. Hører dere? Det er nok nå. Slutt!

Men det er jo litt kjekt å vise alle den nykokte kålrabi...Nei. N og E og I. NEI!

Selv om det er steinbit med noe grønt på, og potetstapp­e, er dette IKKE noe som evigheten trenger å ta del i. Det er middag, ikke noe Rembrandt. Det er spagetti og kjyddei, og det skal ned i gapet og senere ut i andre enden. Ikke ta bilde av speilegget og legg ut på Facebook! Det er sykt. Jeg blir så eitranes forb .... Du trenger IKKE sende en snap der du filmer en kyllingfil­et SOM LIGGER HELT I RO fordi du kan få 16 tomler opp og en hoppende bamse i kommentarf­eltet. Og ditto, i hvilken grad DU har kokt pasta eller tatt’an heilt ud og bestilt sushi ... #maaaagisk ... ER MEG REVNENDE LIKEGYLDIG. Det holder nå. Åååå, du spiser kyllingsal­at? På focaccia ... #magisk ...? HOLD DET FOR DEG SJØL! Har du laget nyyyydelig­e cup cakes #magisk #baking ... eller steikt fiskekaker sier du? AÅååå, du har bilde av det? Du kan STAPPE DET BILDET OPP I ... Den neste som sier «veeeeent, vi må ta biiiilde av maten først» KOMMER TIL Å FÅ SEG EN RETT PÅ SCHNASEN! DET HOLDER NÅ!

Takk for meg.

Åååå, du spiser kyllingsal­at? På focaccia ... #magisk ...? HOLD DET FOR DEG SJØL!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway