Stavanger Aftenblad

Ett hinder igjen før Naerbø er i G20-finalen

-

Egentlig har de peilet inn det store målet, NMfinalen G 20, neste sesong, men Naerbøs gode juniorer som herjer i håndballen­s nest øverste divisjon, tar gjerne finale i Oslo Spektrum ett år før tiden. For nå står bare to semifinale­r, hjemme/borte, mot regjerende mester Baekkelage­t i veien. Onsdag kveld møtes de i Nye Loen på Naerbø.

– Baekkelage­t stiller med nesten samme lag som vant forrige sesong, tre av spillerne er faste på A-laget i eliteserie­n, men vi har aldri gitt oss på forhånd, og vi har stått for større bomber enn om vi slår Baekkelage­t, sier Robin Rosander Haugsgjerd til Aftenblade­t.

Sammen med Rune Haugseng har Haugsgjerd trent laget som består av flest 1998-modeller, i flere år.

– Vi har vunnet landsserie­n, og vi har spilt finale i nordisk mesterskap to ganger. Vi vet hva vi står for, men er litt usikre på Baekkelage­t. Vi kjenner mange av spillerne, har spilt mot dem i andre klubber, men aldri etter at de samlet seg i Baekkelage­t. En utfordring vi tar på strak arm, vi skal til finalen, fastslår Haugsgjerd.

 ?? ANDERS MINGE ?? Trener Robin Rosander Haugsgjerd og kaptein Andreas Horst Haugseng tror på Naerbø-triumf før semifinale­n i NM G20 i Nye Loen.
ANDERS MINGE Trener Robin Rosander Haugsgjerd og kaptein Andreas Horst Haugseng tror på Naerbø-triumf før semifinale­n i NM G20 i Nye Loen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway