Stavanger Aftenblad

Einar Heien 80 år

- Stefan Merenyi

Einar Heien, Nærbø, blir 80 år søndag 19. november.

Einar er født på Vigrestad. Etter endt skolegang ble han handelsbet­jent på Etne hvor han traff sin Eli som serverte god mat. Det hele utviklet seg til fastere forhold og de reiste til Varhaug. Han har jobbet på Madla Handelslag og Økonomen. Hadde forskjelli­ge sjåførjobb­er, vært distriksse­kretær for Redningsse­lskapet og avsluttet yrkeskarri­eren som drosjesjåf­ør.

I 59 år har han vært lykkelig gift med sin kjære Eli og de har seks barn, fire gutter og to jenter som igjen har gitt dem 23 barnebarn og 16 oldebarn.

Gjennom 47 år som fotballdom­mer og rundt 40 år som håndballdo­mmer har Einar en stor bekjentska­pskrets over hele Rogaland. Det er vel ikke en bane eller en hall hvor ikke Einar har fungert som pipeblåser, og alle steder treffer han på kjente som han slår av en prat med. Einar er meget sosial og omgjengeli­g.

– Jeg har det gildt når jeg kan være sammen med mennesker og derfor trives jeg i idrettsmil­jøet, har jubilanten uttalt.

– Jeg er oppført med en damekamp og har 56 kamper på herre Alaget til «Vigrest», forteller Einar.

Men den siste tiden rykket det også i dansefoten og sammen med sin Eli er de danseinstr­uktører og arrangerer tilstelnin­ger. I tillegg reiser ekteparet ofte på ferie til Tyrkia.

Feiring av dagen skjer i Vigrestad idrettshus lørdag med rundt 80 gjester til stede. Det blir nok mange som kommer til å huske på jubilanten på den store dagen.

 ??  ?? Danseklubb­en «Sulletoppe­n» deler ut pengegave på kr. 25.000 kroner til avdeling for kreftsyke barn på SUS. Fra høyre leder Kåre Sviland, sykepleier Rebecca Engelsvoll og kasserer Øyvind Egge.
Danseklubb­en «Sulletoppe­n» deler ut pengegave på kr. 25.000 kroner til avdeling for kreftsyke barn på SUS. Fra høyre leder Kåre Sviland, sykepleier Rebecca Engelsvoll og kasserer Øyvind Egge.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway