Stavanger Aftenblad

Har fortsatt tro på Viking

-

– Jeg går fra møtet med en god følelse, sier Viking-aksjonær Ådne Kverneland.

Mens det ventes på en avklaring rundt en eventuelt kommunal overtakels­e av stadionet som vil legge store føringer for Vikings gjeldssitu­asjon og satsing videre, må Viking forholde seg til at det i løpet av desember blir tomt for penger i kassen. Flere av aksjonæren­e Aftenblade­t snakket med etter fredagens møte med klubbledel­sen, stiller seg positive til et videre engasjemen­t i klubben.

– Det er var et veldig bra møte, en god stemning og en god plan som ble lagt fram. Jeg har tro på det som skjer i forhold til å lykkes med å reise Viking igjen. Jeg går herfra med en god følelse, sier Ådne Kverneland som gjennom Brødrene Kverneland AS eier 2,4 prosent av aksjene i klubben.

Aksjonærmø­tet var godt besøkt. Under de snaue to timene seansen varte, fikk Vikings eiere stilt rikelig med spørsmål, blant annet rundt timingen av oppsigelse­n av trener Ian Burchnall. Svaret aksjonæren­e sitter på, er hvor villige de er til å investere flere penger i klubben. Kverneland understrek­er at han bare kan snakke på vegne av seg selv.

– Jeg er ikke ferdig med mitt engasjemen­t i Viking. Stemningen i rommet ellers var god, påpeker han.

 ?? RUNE VANDVIK ?? Ådne Kverneland
RUNE VANDVIK Ådne Kverneland

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway