Stavanger Aftenblad

Mette Fjogstad 50 år

-

Mette Fjogstad, Sandnes, blir 50 år 27. mars. Jubilanten er født og oppvokst på Gausel med pikenavnet Wollum. Hun giftet seg med sin Terje i 1990, og flyttet til Sandnes samme år. Sammen har de tre barn, og er lykkelige besteforel­dre til to nydelige jenter.

Mette har etter fullført handelssko­le hatt en lang og spennende yrkeskarri­ere som sekretaer. I dag jobber hun i regnskapsa­vdelingen i Bavaria, og er svaert verdsatt av sine kollegaer. Hun ble nylig valgt som ambassadør for verdiene i selskapet, en viktig rolle hun utfyller med iver og engasjemen­t.

I yngre dager var hun med i flere ulike kor, og var også svaert aktiv i det lokale husflidlag­et. Hun er glad i å fremføre stev hun dikter selv, og opptrer til stor glede for venner og kolleger når anledninge­n byr seg. Videre interesser­er Mette seg for crossfit, som hun trener opptil flere ganger i uken. Hennes lidenskap for mat og vin har utviklet seg over tid, og spesielt interessen for champagne. Nylig startet hun en champagnek­lubb, og til sommeren drar denne klukbben til Frankrike for å ytterlige utvide kunnskapen om de edle boblene.

For halvannet år siden solgte Mette og Terje huset og flyttet i leilighet i Sandnes sentrum. Dette gjorde de for å få mer tid til campingliv­et som de har så kjaert. Familien kjøpte seg tidlig campingvog­n og fartet rundt i Skandinavi­a i helger og ferier. De siste årene har de hatt parsell på Lomsesande­n i Farsund, hvor de stortrives i godt selskap på stranden. Den store dagen derfor blir feiret på «campingen» med gode venner gjennom mange år.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway